Кремъл обяви днес, че предпочита балансиран подход по въпроса за

...
Кремъл обяви днес, че предпочита балансиран подход по въпроса за
Коментари Харесай

Кремъл се обяви за "балансиран подход" по въпроса за ядреното оръжие

Кремъл разгласи през днешния ден, че избира " уравновесен метод " по въпроса за нуклеарните оръжия, а не подобен, основан на страсти, откакто чеченският водач и основен съдружник на президента Владимир Путин прикани през уикенда Русия да употребява " нуклеарно оръжие с по-ниска мощ в Украйна ", съобщи Ройтерс.

Запитан за мненията на Рамзан Кадиров, който разкритикува съветското военно управление за неуспехи на бойното поле, представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи пред кореспонденти, че чеченският водач има право да изкаже мнението си, само че военният метод на Русия не би трябвало да бъде движен от страсти.

" Това бе прочувствен миг. Ръководителите на райони имат право да показват гледната си точка. Но даже и в сложни моменти страстите би трябвало да бъдат държани отвън всяка оценка. Така че избираме да се придържаме към уравновесени и справедливи оценки ".

Песков акцентира, че всяко потребление на нуклеарно оръжие от страна на Русия е допустимо единствено в сходство с нуклеарната теория на страната.

По обявата работи: Георги Николов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР