Кремъл обяви, че Русия не можела да деескалира напрежението със

...
Кремъл обяви, че Русия не можела да деескалира напрежението със
Коментари Харесай

Русия не можела да деескалира заради присъствието на половината армия на Украйна до границите ѝ

Кремъл разгласи, че Русия не можела да деескалира напрежението със Запада по отношение на Украйна поради огромна централизация на украински сили покрай границата ѝ , осведоми " Ройтерс ".

Представители на Съединени американски щати, НАТО и Украйна показаха безпокойствие по отношение на необикновените напредвания на съветски войски покрай Украйна. Москва настоя, че позата ѝ била чисто отбранителна.
 Украйна изиска НАТО да приготви наказания против Русия
Украйна изиска НАТО да приготви наказания против Русия

На фона на скупчването на съветски войски по нейните граници

От съветското външно министерство по-рано през днешния ден упрекнаха Украйна, че е разположила половината от своята войска или 125 000 бойци в Донбас , конфликтна зона в Източна Украйна, където държавните сили се борят с подкрепяните от Русия сепаратисти от 2014 година

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков повтори това обвиняване и настоя, че Москва била съществено обезпокоена от огромния брой украински бойци покрай Русия .

Той означи, че Русия била обезпокоена, че Киев можел да се опита да реши спора си с подкрепяните от Русия сепаратисти в Източна Украйна със мощ .
 Западът и Русия си размениха нови остри реплики във връзка Украйна Обновена
Западът и Русия си размениха нови остри реплики във връзка Украйна

За Русия Украйна е " алена линия " и Западът да внимава за личните си страни

" Русия не може да предприеме никакви ограничения за деескалация ", настоя Песков на конференция и добави: " Видяхме известията, че повече от 120 000 (украински) бойци са ситуирани в зоната на спора. Това поражда нашите опасения, че настроенията (в Украйна) в интерес на военното решение на казуса с Донбас биха могли да надделеят . "

" Това е доста рисков авантюризъм . Всичко това провокира у нас надълбоко безпокойствие, тъй като това се случва в непосредствена непосредственост до нашите граници ", акцентира още представителят на Владимир Путин.
 Въоръжените сили на Украйна щели да извърнат в бягство армията на Русия
Въоръжените сили на Украйна щели да извърнат в бягство армията на Русия

" Бърборенето за " съветския боец ", " съветския Ванка " - това е говорилня "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР