Кремъл има негативно отношение към западното ембарго върху доставките на

...
Кремъл има негативно отношение към западното ембарго върху доставките на
Коментари Харесай

Песков: Русия предприема мерки на фона на ново западно ембарго върху доставките на петролни продукти

Кремъл има отрицателно отношение към западното ембарго върху доставките на петролни артикули от Руската федерация, което влиза в действие на 5 февруари, сходно решение ще докара до по-нататъшно разбалансиране на пазарите, сподели представителят на съветския президент Дмитрий Песков пред кореспонденти, оповестяват съветски медии.

„ Имаме отрицателно отношение, към този момент сме говорили за това. Негативно, несъмнено, това ще докара до по-нататъшно разбалансиране на интернационалните енергийни пазари. Естествено, ние подхващаме ограничения, с цел да хеджираме нашите ползи от рисковете, които пораждат в това отношение “, сподели още Песков.

На 5 декември 2022 година влезе в действие ембаргото на Европейски Съюз за офшорни доставки на нефт от Руската федерация. Страните от Г-7, Европейски Съюз и Австралия вкараха таван на цената на съветския нефт, доставян по море, на равнище от 60 $ за барел за техните кораби и територии. От 5 февруари 2023 година ще влязат в действие сходни ограничавания за доставка на петролни артикули от Русия, само че размерът на „ тавана “ към момента не е прочут.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР