Кредитна карта от Инвестбанк – изцяло онлайн кандидатстване и бързо ...

Кредитна карта от Инвестбанк – изцяло онлайн кандидатстване и бързо

Кредитна карта от Инвестбанк – изцяло онлайн кандидатстване и бързо одобрение

Кредитна карта от " Инвестбанк " – напълно онлайн кандидатстване и бързо утвърждение Картата е без такса за издаване, има дълъг безлихвен срок и безвъзмезден осигурителен пакет при пътуванеПрепоръчай (0)  Инвестор.БГ Споделяне
"Инвестбанк " АД дава напълно цифровизиран развой по кандидатстване, утвърждение и издаване на кредитни карти, c ĸoетo подсигурява мaĸcимaлнa бъpзинa и yдoбcтвo нa cвoитe ĸлиeнти.

Ceгa, единствено с няколко клика, клиентите могат да заявят и да завършват процеса в границите на минути, където и да се намират. Зa paзлиĸa oт пoceщeниeтo в бaнĸoв oфиc, ĸaндидaтcтвaнeтo зa ĸpeдитна карта онлайн e дocтъпнo пo вcяĸo вpeмe нa дeнoнoщиeтo. Необходимите документи се подписват напълно цифрово, а след утвърждение картата се доставя посредством пощальон на посочен от клиента адрес.

Международните кредитни карти Mastercard Standard и Mastercard Gold са предопределени за физически лица и са с кредитен предел до 5000 лв. или равностойността им в евро. Кредитната карта се издава при преференциални условия: без такса за издаване, дълъг безлихвен срок – до 60 дни и безвъзмезден осигурителен пакет при пътешестване. И още, картата е с петгодишна годност на пластиката и дава 0,5% автоматизиран Cash back при покупки.

Създаденият за задачата микросайт за онлайн кандидатстване за кредитна карта стъпва на най-хубавите практики в региона на електронните услуги, като обезпечава освен експедитивност, само че и сигурност по повод прецизното използване на процедура по идентификация и активация на картата от разстояние.

"Дигиталното изобретение е част от непрекъснато разширяващото се портфолио от цифрови услуги на банката. Работим в посока на непрестанно усъвършенстване и развиване на конкурентни онлайн артикули и услуги ", по този начин обрисува целите на банката ръководителят на Управителния съвет Светослав Миланов.

В допълнение, в срока от 1 до 31 август 2022 година всички клиенти, декларирали кредитна карта от "Инвестбанк " напълно онлайн, вземат участие в игра с награди. Ежеседмично ще се теглят награди от лотария, които включват общо четири уикенда за двама с включена закуска в първокласни хотели от веригата "Феста Хотели ". Печелившите имат шанса сами да изберат на море или планина избират да отседнат, а точно да посочат сред хотел "Виа Понтика " в Поморие и "Уинтър Палас " в Боровец. Сред наградите са и виновност от маза Black Sea Gold.

Официалните правила на играта ще бъдат оповестени на корпоративния уебсайт на банката, както и на платформата за онлайн кандидатстване за кредитна карта .

Източник: investor.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg