Кредитиращата компания „Агрион Финанс“ предложи на пазара нови, по-изгодни условия

...
Кредитиращата компания „Агрион Финанс“ предложи на пазара нови, по-изгодни условия
Коментари Харесай

Агрион Финанс с нови изгодни схеми за финансиране на фермери

Кредитиращата компания „ Агрион Финанс “ предложи на пазара нови, по-изгодни условия на финансовите си услуги за аграрни производители. Дружеството, което е дъщерно на водача в ръководството на аграрни активи „ Агрион “, понижи доста лихвата и вкара по-гъвкави условия за разпределяне на лизинг на земеделска земя, които напълно дават отговор на потребностите на дребни, междинни и огромни аграрни производители. В допълнение, процедурата и периодите за разпределяне на финансирането са доста съкратени.

„ С облекчаването на процедурите и намаляването на периодите желаеме да дадем опция на повече аграрни стопани да имат достъп до финансиране, което ще им помогне да бъдат по-конкурентни на пазара и да осъществят бизнес проектите си “, споделиха от „ Агрион Финанс “. Продуктите са създадени по този начин, че да дават отговор на потребностите на всички, които се занимават със земеделие.

Лизингът на земя е най-търсената услуга, предлагана от сдружението, безапелационни са от компанията. Дружеството дава опция на клиентите си да получат до 100% финансиране от размера на пазарната оценка на земята, която са си избрали да купят. „ Агрион Финанс “ подсигурява транспарантна по-ниска рента и ясни правила за целия интервал на заема.

Сериозно облекчение за фермерите е правенето на самостоятелен погасителен проект за всеки лизингополучател. „ Агрион Финанс” може да разсрочи изплащането на земята за интервал до 10 години, като според от приходите на фермера, вноска може да се заплаща даже един път годишно.

Ако цената на определения терен съответствува с пазарната оценка на земята, не се постанова лизингополучателят да взе участие със лични средства в договорката, а непосредствено стартира да си заплаща вноските по лизинга. Това е съществено облекчение за по-малките и междинни земеделци, за които обезпечаването на самоучастието постоянно е съществено предизвикателство, безапелационни специалистите. На процедура, до сключването на контракта за лизинг, фермерите нямат безусловно никакви разноски и не влагат лични пари. Гратисният интервал по главницата е до 12 месеца.

„ Агрион Финанс “ не удържа такса за разглеждане на документите и за оценка на компенсацията. Пазарната оценка на мечтаната земеделска земя се прави от специалистите на „ Агрион “ и е безусловно безвъзмездна за лизингополучателя. Размерът на отпуснатото финансиране се дефинира единствено от цената на парцела, който се предлага за поръчителство. Това е крачка напред към подпомагането на бизнесмени, които занапред започват своя бизнес. Предвидена е и опция сдружението да финансира разноските по прехвърлянето на парцела.

Информация за цялостните условия на финансовите артикули на „ Агрион Финанс “ може да бъде открита на уеб страницата на компанията на адрес www.agrion.bg/finance/, на националния телефон 0800 111 66 или във всеки един от офисите на сдружението в цялата страна.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР