Крайнодясната партия Алтернатива за Германия планира да подаде жалба срещу

...
Крайнодясната партия Алтернатива за Германия планира да подаде жалба срещу
Коментари Харесай

Алтернатива за Германия планира да подаде жалба срещу Меркел

Крайнодясната партия " Алтернатива за Германия " възнамерява да подаде тъжба против немския канцлер Ангела Меркел поради нейни изявления във връзка държавната рецесия в провинция Тюрингия, съобщи ДПА.

Томас Кемерих бе определен на 5 февруари за районен министър председател на Тюрингия от членове на районния парламент от Християндемократическия съюз на Меркел, от " Алтернатива за Германия " и от бизнес насочената Свободна демократическа партия. Избирането на Кемерих с гласове на " Алтернатива за Германия " провокира реакцията на обичайните немски партии и на канцлера Меркел. Тя съобщи на 6 февруари, по време на визитата си в Южна Африка, че избирането на Кемерих е " непростимо ".

Бьорн Хьоке - водач на парламентарната група на " Алтернатива за Германия " в районния парламент на Тюрингия - твърди, че с изказванията си Меркел е принудила Кемерих да подаде оставка./ БНР

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР