Крайният срок за предоставяне на доказателства и изслушването на капитана

...
Крайният срок за предоставяне на доказателства и изслушването на капитана
Коментари Харесай

Дарио Сърна ще научи решението по своя казус в петък

Крайният период за даване на доказателства и чуването на капитана на Шахтьор (Донецк) и на хърватския народен тим Дарио Сърна изтича на следващия ден, 28-и септември, а ден по-късно Сърна ще научи и решението по своя проблем. Това съобщи пред телевизионния канал 2+2 Максим Бецко, шеф на комисията по антидопингов надзор на украинското състезание.

Дарио Сърна е дал позитивна допинг-проба през март тази година и това му е било обявено на 22-и септември. А при положение на доказване на виновността му го грози дисквалификация за една или две години. Самият футболист изрично отхвърля да е приемал каквито и да било неразрешени препарати. Докато се обясни целият случай, хърватинът взе решение да не играе футбол.
Darijo Srna has released a full statement after failing a drugs test - https://t.co/TaKuhvNPbg pic.twitter.com/aix0If7a06
— Squawka News (@SquawkaNews) September 25, 2017

Сега моята цел е да изчистя името и репутацията си. Никога не съм приемал каквато и да било неразрешена субстанция. Цялата ми кариера е резултат от интензивен труд, ограничения и съблюдаване на най-стриктен режим. Всичките ми резултати са реализирани почтено. Това не е краят на моята кариера, ще се върна бързо на терена, съобщи самият футболист в особено изказване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР