Крайният срок за подаване на заявления за прием за учебната

...
Крайният срок за подаване на заявления за прием за учебната
Коментари Харесай

До 31-ви август е записването в школите на ОДК – Варна

Крайният период за подаване на заявки за банкет за образователната 2018/2019 година в школите на Общинския детски комплекс във Варна е 31-ви август. Приемът се реализира посредством електронната система odk.is-vn.bg. За децата, които са непознати жители има опция родителите да изтеглят формуляра за записване от електронната система и да го подадат в постройката на ОДК на ул. „ Петко Каравелов ” №3А.

Общинският детски комплекс е най-големият в страната и предлага образование през свободното време в над 30 школи, сформира и обединения в направленията " Наука ", " Изкуство ", " Спорт ". Нови са школите „ Огнеборец “ и кино школа „ Братя Люмиер “.

Всяко дете има право да посещава две начинания. В уеб страницата на ОДК, родителите могат да се срещнат с активността на школите, възрастта и изискванията за банкет на деца. Обявите за кастинги и прослушвания ще са ясни при започване на идващия медец. След 20 септември ще бъдат оповестени описите на признатите деца и възпитаници с входящ номер и букви.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР