Крайници от тялото й били отсечени, бил свален и скалпът.

...
Крайници от тялото й били отсечени, бил свален и скалпът.
Коментари Харесай

Извънредно: Богаташко Синче Уби Манекенката Яна До Бебето Й! Разчленил Я Е, Скалпирал Я Е, Ял Е От Нея! В Къщата Се Барикадира Синът На Самия

Крайници от тялото й били отсечени, бил свален и скалпът. За да бъде нещастието още по-голяма, Яна била открита мъртва до креватчето на бебето им.

Тялото е било грубо мушкано и кълцано. При аутопсията се видяло, че тя на процедура е нямала кръв, скалпирана, на челюстта й имало следи от хапане, а елементи от лицето й и дясното ухо, били одрани. Когато полицията се пробвала да влезе в къщата, Блейк се опитал да окаже опозиция, а след това се барикадирал.



Той не разрешавал да влязат в неговата стая, а в това време ченгетата разкрили обезобразеното тяло на Яна в спалнята. При ареста по тялото му били открити синини.



Той сега е в арест и чака съд, а неговите юристи най-вероятно ще се опитат да кокажат, че не е в положение да дава отговор поради психическото му положение.

Отгоре на всичко сега на убийството, той се намирал под домакински арест по обвиняване за изн*силване, написа Toronto Star.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР