Крайната популистка партия Алтернатива за Германия започна кампания срещу България,

...
Крайната популистка партия Алтернатива за Германия започна кампания срещу България,
Коментари Харесай

Немски медии твърдят, че осмината от България, изнасилили 13-годишна германка, са роми

Крайната популистка партия " Алтернатива за Германия " стартира акция против България, поради новината за осемте българчета, изнасилили 13-годишно момиче в град Велберт.

Лидерката на групировката Алис Вайдел разгласява постер с въпрос: " Германия, докога ще издържиш страданията? " и в пост изброява последните закононарушения, осъществени от чужденци в страната, осведоми през днешния ден.бг.

Вчера, както към този момент осведоми БЛИЦ, полицията в Германия заяви за ужасяващо принуждение на тийнейджърка от страна на осем младежи от България.

Зверството станало 21 април, само че поради следствието, а и с цел да запазят момичето от медийния интерес, прокуратурата пазила загадка по случая до през вчерашния ден.

Към момента 6 от насилниците са издирени и арестувани, само че немските управляващи оповестиха за търсене останалите две, в това число и в България.

Към момента е ясно, че всички момчета са ходили в едно и също учебно заведение във Велберт.

Във съдбовния следобяд на 21 април те били на плуване в локалния басейн. Там била и 13-годишната им жертва със свои приятелки.

Момчетата, които съгласно локалните в града са роми, почнали да тормозят момичето още в басейна. Те я издебнали, когато си потегля, устроили й засада в близката горичка, през която минавал пътят й, и я нападнали и изнасилили.

Завлекли я във вътрешността в гората и там двама я изнасилвали, до момента в който другите снимали с телефоните си. По-късно сменили мястото и траяли да я изнасилват.

13-годишното момиче било избавено от инцидентно минаваща жена, която видяла, че става нещо подозрително, и безусловно изтръгнала момичето от ръцете на насилниците си.

Ромите избягали. Те са на възраст сред 14 и 16 години и имената им са известни на прокуратурата.

Шестима били задържани незабавно, двама още се търсят. Изчезнали са дружно със фамилиите си.Момичето е с тежка психическа контузия след нещастието.

Йан Тимке, народен представител от Бременския парламент, който е член и на „ Патриотични европейци “ против ислямизацията на Запада е покъртен от закононарушението и показа новината в обществените мрежи. Веднага заваляха отрицателни мнения за българските " бежанци ". Хора във Велберт считат, че причинителите, които се водят български жители, са от ромски или турски генезис. Жителите на града са пропищели от набезите на така наречен бежанци, множеството от които са пришлци от България и се занимават най-много с обири и набези.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР