Краят на миналата седмица отново вдигна поне на ниво Фейсбук

...
Краят на миналата седмица отново вдигна поне на ниво Фейсбук
Коментари Харесай

Уцели ли Христо Иванов коя е Мата Хари?

Краят на предходната седмица още веднъж подвигна най-малко на равнище " Facebook " и електронни медии тематиката " Мата Хари " (телевизиите такива работи не ги бъркат, те тичат да видят кой ще го боднат с следващата " първа ваксина " от Х партида и дали ще го засърби, заболи, а за какво не и да се гътне и да ударят рейтинг). За незапознатите - това е " прелестната госпожа ", която съумя да влезе в спалнята на премиера Бойко Борисов и евентуално да го прелъсти - за втората част изясненост няма.
По-важното - още няма изясненост коя е Мата Хари и от позиция на прокуратурата не наподобява и в бъдеще да има, най-малко към този момент., събрала доказателства, само че " лицето не е открито ". Нищо, че има видеозапис, нищо, че и министър председателят приказва по изявленията за това " лице ", в това число пред задгранични медии. Говори значи министър председателят пред някои медии, а пред прокуратурата?
Започна обаче да приказва водачът на " Да, България " Христо Иванов. Без особени недомлъвки подвигна пръст и уточни Виолета Сечкова.

Наистина ли тя е Мата Хари? Ако питате нея, не е! Тя е възмутена жена, майка и брачна половинка и го сподели в отговор в профила си във Facebook. Не се е писала като " госпожа ", само че почтено казано това персонално мен не ме вълнува.

Виж, към този момент на фронта " КТБ " има задоволително и ме вълнува. Публично - Виолета от КТБ - милиончета, освен това общо като ги събереш, стават от двуцифрените милиончета. Като поизлязоха описите от синдиците, си ги спомнихме, само че малко хора, сигурно. Та въпросът е Сечкова от кое място натрупа толкоз пари? Известно е, че съжителства с Александър Сталийски - и той извади от потъналия транспортен съд КТБ поставените там съкровища, двойно на тези на Сечкова. За Сталийски споменът е от думите на Сергей Станишев, откакто слезе от премиерския пост - че е от кръга " Котараците ", за което се сети.
За толкоз богат човек, Сталийски не е постоянно в светлината на медийните прожектори от позиция бизнес триумфи на негови компании. Не се и приказва доста кои компании има непосредствено, какъв брой печеливши са, по какъв начин съумяват в бизнеса, който развиват. Разбира се, това не е обвързване по закон, само че богатите и съумелите постоянно притеглят публичен интерес, а и постоянно те самите се хвалят с триумфите си - такава е човешката природа. В случая обаче няма особени какъв брой хвалби.
Съответно, Христо Иванов отговори на Виолета Сечкова. И в отговора има съответно изречение, с което той разяснява проблема " Мата Хари ": " И, да, до момента в който Борисов не излезе и не назове ясно коя е “Мата Хари ” и до момента в който нямаме прокуратура, която може да я разпита обективно за това по какъв начин тъкмо са се появили тези пари и злато в нощното му шкафче и от кое място, ".

Освен че е политик обаче, Иванов има и юридическо обучение. Затова е доста чудно по какъв начин по този начин непосредствено показва пръст - сигурно знае какво се случва с клеветите. Също толкоз чудно е и че Виолета Сечкова отговори на Иванов без обществено да споделя, че ще го съди и цели 4 дни, откакто Иванов въобще обърна вниманието към нея. Защото като се стигне до съд, към този момент почват да се появяват и отговорности да отговаряш, когато бъдат сложени избрани въпроси и бъде изтънчен отговор по избрани закони - юридически похвати да използваш закона в отбрана на твоята истина!
Севга картината отново е непълна - а в такива истории все остава нещо да тлее и да се разгаря идващия път, когато има причина, неведнъж скрита за необятната аудитория. Така че остава отново да чакаме - все нещо чакаме в този живот...
Още:
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР