Краят на човечеството или поне на голяма част от него

...
Краят на човечеството или поне на голяма част от него
Коментари Харесай

Теодора Духовникова: Тази нощ сънувах атомната бомба, ужасно ме е страх

Краят на човечеството или най-малко на огромна част от него в никакъв случай не е било толкоз евентуално, колкото сега. Държавите разполагат с нуклеарни оръжия способни да унищожат планетата и всичко на нея няколко пъти. Мрачно привидение, което я е споходило в съня, показа с феновете и приятелите си актрисата Теодора Духовникова.

Звездата от " Дяволското гърло “, позната с още доста дълбоки трагични облици на сцената и на екрана, описа за това по какъв начин наподобява апокалипсиса, провокиран от нуклеарно оръжие. В съня ѝ заличаването на света от атомна бомба е впечатляващо и някак тъмно красиво. Впечатляващо е, какъв брой добре борави с думите Теодора Духовникова. Ето целия текст, в който актрисата споделя фантастичната картина на заличаването на света.

" Тази нощ сънувах атомната бомба.

Беше едно от най-красивите неща, които съм виждала в миналото въобще,

беше нощ и гледах нагоре, първо си помислих, че виждам падаща звезда и си пожелах да няма война, само че след това осъзнах, че не е една, а хиляди, милиони, милиарди падащи звезди, нанизани като гирлянди в някакво студено, диамантено зарево, като бижута, които не падаха към нас, а се стичаха разтопени по  небето, по целия му овал и след това го раздраха.

Беше толкоз безшумно. Въздухът  беше чист, споделих си " е, какво, най-малко не мирише на нищо “. После всичко се извърши с прахуляк, лек, само че леплив. Не се изплаших, тъй като по какъв начин да се изплашиш от хубостта. Толкова галактическа и ултимативна. Само времето спря, тъй като всичко стана релативно и време към този момент не ни беше нужно… “

Приятели и почитатели на Теодора Духовникова разясняват написаното със състрадание, само че и с интерес за корените на видението. Някои оприличават картината на част от апокалиптичен филм. Актрисата обаче дава друго пояснение за произхода на съня ѝ. Тя признава, че просто е доста уплашена поради заканите на Русия за потребление на нуклеарно оръжие:

" Ужасно ме е боязън тия дни, неистово ме е боязън и мисля единствено за това, само че тази заран …след този сън някак, не знам по какъв начин, само че съм някак … не знам по какъв начин да го кажа…. и май не желая “. Това написа в коментар Духовникова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР