Край Варна вече отваря врати огромен културно-исторически и развлекателно-образователен парк.

...
Край Варна вече отваря врати огромен културно-исторически и развлекателно-образователен парк.
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Магическият глас на Павароти ще озвучи лятото

Край Варна към този момент отваря порти голям културно-исторически и развлекателно-образователен парк. в ДНК гостува Джон Скот със спектакъла „ Герои ”. Ударна доза смях и развлечение с „ Нашата огромна френска женитба ” в спектакъл „ Сълза и смях ”. “The Greatest Hits ” събира неиздадени досега записи и дуети на Лучано Павароти с Боно, Елтън Джон, Джеймс Браун и други.

Край Варна към този момент отваря порти голям културно-исторически и развлекателно-образователен парк. На 700 декара повърхност са събрани петте столетия на човешката цивилизация. Интерактивното пътешестване може да ви върне до 10 000 години обратно във времето.

Утре в ДНК гостува един от пионерите в танца в Ирландия - Джон Скот, със спектакъла „ Герои ”.

„ Heroes “ е част от фестивала „ Етюди и другари ”. Идеята, хореографията и осъществяването са на Джон Скот, учил и работил с новаторката в танца и работата с глас Меридит Монк. Създава прекарване, танцова материализация на музика посредством удивителния си глас, с цел да покаже два Аз-а - човешки и митологичен. Музиката обрисува герои, които се борят с невъобразими тъмни сили и превземат мрака, като паралелно с това се развива и концепцията за бягство.

Последно за сезона - ударна доза смях и развлечение с „ Нашата огромна френска женитба ”. На 25 юни в „ Сълза и смях ” ви чакат депутатско-сватбените несгоди.

Магическият глас на Павароти ще озвучи лятото с нов албум и филм.

Световна премиера направиха две нови специфични издания - саундтрак към документален филм на Рон Хауърд за именития тенор и тройния албум - “The Greatest Hits ”. Ще чуем неиздадени досега записи и дуети на Павароти с Боно, Елтън Джон, Джеймс Браун и други. А филмът „ Павароти ” ни повежда зад кулисите на живота и музикалната история на краля на горното до, който притегли хората към оперните театри. Режисьорът на „ Красив разум ” и „ Шифърът на Леонардо ” се надява, че и новото потомство ще открие личността и силата на именития Павароти.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР