Край на мистерията покрай отношенията на комика Димитър Рачков и

...
Край на мистерията покрай отношенията на комика Димитър Рачков и
Коментари Харесай

Две СНИМКИ сринаха мистерията с Рачков и Мария!

Край на мистерията около връзките на комика Димитър Рачков и ослепителното русо прелъщение Мария Игнатова. След като двамата прибързано отстъпиха креслата на водещи на „ Господари на ефира “ се зашушука, че са се разделили. Всички обвързаха точно напускането им на хитовото шоу с следващ отлив в връзките им.

Двамата не се бяха появявали обществено дружно от доста време и това подхрани още повече слуховете. Други пък шушукаха, че русокоската е бременна и е решила да се отдаде на мира, с цел да не вреди на бъдещото си бебче, написа БЛИЦ.

Вече нещата са ясни, а провинен за разбулването на мистерията е чаровната ко-половинка на Игнатова от „ Х фактор “ – Александра Енева. Гласовитата певица пусна фотоси, на които е била на шумно празненство.

Фотосите са два, а на тях изпълнителката е прегърнала Мария, която очевидно няма коремче. Веднага излиза наяве, че русокоската не чака дете от половинката си.

Втората мистерия, която е изцяло позволена, е дали Рачков и Игнатова към момента са дружно. На другия кадър, качен от Енева, влюбените гълъбчета театралничат с Маги Халваджиян и изпълнителката, и са ухилени до уши. При такава наслада надали можем да приказваме за скорошна разлъка или проблеми в връзките.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР