Край на изхвърлянето на плодове и зеленчуци, защото са изгнили

...
Край на изхвърлянето на плодове и зеленчуци, защото са изгнили
Коментари Харесай

Кухненски трикове с обикновена гъба за миене на съдове

Край на изхвърлянето на плодове и зеленчуци, тъй като са изгнили доста бързо.
Идеите на елементарните хора са в действителност изумителни!
Например, знаете ли, че слагането на три гъби в чекмеджето в хладилника, където съхранявате плодове и зеленчуци, е най-хубавото нещо, което можете да извършите?
А точно, по този метод непотребната влага ще се всмуква в гъбите, а плодовете и зеленчуците няма да изгният толкоз бързо и няма да се наложи да ги изхвърлите, преди да сте ги употребявали.
Гъбите могат да устоят към 15 дни, след което би било желателно да сложите нови.
 Кърпите ви имат миризма на влага и плесен? Ето по какъв начин да се справите Кърпите ви имат миризма на влага и плесен? Ето по какъв начин да се справите
След пране кърпите ви постоянно миришат? Може би не сте ги изсушили вярно. Но не бързайте да ги изхвърляте. Има елементарен метод, посредством който...
Мразите ли миризмата на чесън и лук, след рязане? Опитайте трика с паста за зъби, която също по този начин може да ви помогне дейно да почистите белите маратонки, като ги натъркате добре и след това изплакнете.
След като режете лук или чесън, изстискайте паста за зъби в дланите си и изтъркайте ръцете си. Остава единствено да ги изплакнете и те ще ухаят свежо на мента.
Сега към този момент знаете по какъв начин да съхраните зеленчуците за дълго и по какъв начин да се отървете от неприятната миризма на лук и чесън.
Изпробвайте тези трикове, които ще улеснят живота ви!

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР