Кръвта е основата за функционирането на всички системи и органи

...
Кръвта е основата за функционирането на всички системи и органи
Коментари Харесай

Три народни рецепти, които помагат за прочистване на кръвта

Кръвта е основата за действието на всички системи и органи на нашето тяло. Лошото й положение може да аргументи доста болести. Известно е, че кръвта се състои от клетъчната маса и вода. При болести в кръвта циркулират отровни патогенни антитела и кафези, които се „ забиват “ в тялото след минали болести. Възможно ли е да ги изчистите от кръвта.
Ето три потвърдени техники:
1. Рецепта номер 1
Напълваме стъклен буркан с млади листа от коприва, усърдно измити и изсушени с забрадка. Напълнете с една трета водка и поставете за една седмица и приберете на хладно, мрачно място. Филтрирайте и консумирайте 35 капки, разтворени във вода три пъти дневно. Продължителност на курса 10 дни, поучава.
2. Рецепта номер 2
Методи, потвърдени през вековете. Изровете корени на глухарче през есента (на растящата луна). Изплакнете, смелете и подсушете. Цветът на вярно изсушените корени е мрачно кафяв.

За да приготвите тинктурата, вземете две супени лъжици ситно нарязан корен и залейте с чаша вряла вода. Варете към 10 минути, охладете за половин час и филтрирайте. Консумираме една трета от чашата три пъти дневно преди хранене в топла форма. Всеки ден би трябвало да готвите свеж бульон. Продължителността на курса не би трябвало да надвишава седем дни.
3. Рецепта номер 3
Смесваме една част от коприва, една част от глухарче, три елементи млади пресни пъпки от черен бъз и три елементи иглика. Изсипете чаена лъжичка от сместа в чаша вряла вода и оставете в продължение на 4 минути. Тази напитка се употребява в чаша заран и вечер преди ястие. За усет можете да добавите малко мед.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР