Кратос скоро ще поеме на следващото си приключение с God

...
Кратос скоро ще поеме на следващото си приключение с God
Коментари Харесай

Вижте оригиналният God of War в Unreal Engine 5

Кратос скоро ще поеме на идващото си премеждие с God of War Ragnarok, с което Sony Santa Monica ще затворят сегашния роман за Кратос. Скандинавската сага на могъщия воин през днешния ден се развива в студените полета на севера, само че мнозина помнят, че тя стартира надалеч на юг. YouTube стриймър с псевдоним TeaserPlay е съчетал предишното с бъдещето в едно видео, което показва фрагменти от истинския God of War в средата на Unreal Engine 5.

Видно е, че TeaserPlay се е постарал в действителност доста, а резултатът е повече от впечатляващ. Видеото ни показва по какъв начин би могла да се усъвършенства напълно визията на играта посредством нови характерности на енджина, като Lumen, Nanite, трасирането на лъчите и Metahuman. В пояснение под видеото в YouTube, TeaserPlay изяснява, че една от задачите му тук е била да очовечи лицето на Кратос, а също така да приближи оптимално камерата до лицето му.

„Надявам се, че това видео може да даде обща визия за вероятен римейк и да даде отговор на упованията за подобен от страна на почитателите за разработчиците“, написа той. Изглежда, че в този момент топката е в полето на Sony Santa Monica.

Що се отнася до идната игра от сериите – Ragnarok – то тя излиза на 09.10.2022 за платформата на PS4 и PlayStation 5.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР