Кратка информация за оперативната обстановка за България по отношение на

...
Кратка информация за оперативната обстановка за България по отношение на
Коментари Харесай

Витанов: Очакват се спокойни празници

Кратка информация за оперативната конюнктура за България във връзка с пандемията COVID-19 за 2-ри декември даде математикът от Българска академия на науките проф. Николай Витанов във Facebook.

" Омикрон разновидността на вируса - знаците споделят, че още го няма в България или в случай че го има, е надълбоко прикрит под превъзходството на делта разновидността. Системата за ранно предизвестие на Витанов не го засича. Няма го още или в случай че се е явил, са единични случаи без изключително значение за момента. Тук да ви напиша нещо. Няма де се плашите - няма го Омикрона в България. Питате ме за количествени оценки. Мога да ги направя, само че избирам да изчакам да пристигна разновидността тук. Защо не бързам. В Южна Африка населенето е по-младо, на него новият вид му работи по един метод. Тук много хора са 60+. Вариантът ще води до други резултати.

Искам да видя по какъв начин ще тръгне и дали ще тръгне според педварителните калкулации, които съм направил. Второ - обрисуват се спокойни празници - дано други ви плашат какво ще е след Нова година. Аз съм споделил единствено, че след Нова година ще имаме проблем. Но да изтикаме до такава степен ", написа математикът в обществената мрежа.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР