Красивият актьор, който започва да работи като модел от ранна

...
Красивият актьор, който започва да работи като модел от ранна
Коментари Харесай

Берк Октай с тежка изповед за болестта си, за подигравките, за жената до себе си и за изневярата на Чаатай

Красивият артист, който стартира да работи като модел от ранна възраст, се записва в организация за модели в Анкара през 2000 година и по-късно стартира да работи с Ууркан Ерез.

През 2001 година бива определен за „ Обещаващ модел “, а две години по-късно печели състезанието за най-хубав модел на Турция. Октай, който искаше да продължи кариерата си на модел в чужбина през 2004 година, се мести в Париж и работи с марки като D&G, Ferre, Gucci и Prada в градове като Милано, Токио, Дубай и Москва. Завръща се в Турция в края на 2006 година, с цел да приключи университетското си обучение, оповестява tvnovellas.

Дебютира с основна роля в телевизионния сериал „ Сладката тягост Фадиме “ (Tatlı Bela Fadime), който излезе на екран през 2007 година Участва три години в „ Опасни улици “ като комисар Синан. Следват функции в „ Надежда за любов “, „ Състояние на връзката: комплицирано “, където за пръв път играе с Еда Едже, „ Воин “, „ Опасно прелъщение “ и актуалният му сериал „ Малък лъч светлина “.

Миналата година Берк Октай се ожени за повторно. Щастливката е актрисата Йълдъз Чааръ Атиксой. Преди това красавецът беше женен за Мерве Шарапчъоулу, с която се разделиха шумно и която го опозори обществено, откакто разгласява голи фотоси на артиста в интернет. Тя беше наказана на 2 години и 1 месец затвор.

– Къде мина детството ти?
– Израснах в Анкара. Бях там до 18-годишна възраст. Прякорът ми беше „ бебето “.

– Тези години са цялостни със занимателни мемоари. Вярно ли е, че си изгорил къщата, когато си бил на девет?
– Бях доста палаво дете и да, цялата къща в действителност изгоря. Освен това беше чартърен. За жал. Още един път се оправдавам на фамилията си. Надявам се да нямам наследник, чието детство да е палаво като моето. Родителите ми ме бяха оставили самичък единствено за 15 минути и отидоха при баба ми и дядо ми в задната уличка. Беше празник. Купих касетите на Кемал Сунал и няколко фойерверки с всичките си джобни пари. Докато гледах кино лентата, започнах да съкратявам въжетата на покривалото със запалката, която открих, защото въжетата не бяха с идентична дължина. В този миг някакви дунапренови неща на стената се възпламениха. Затова избягах от у дома. Когато избягах, вратата се хлопна след мен и къщата в същото време изгоря. Изтичах при съседа. Майки ми беше в потрес, само че татко ми е малко вманиачен човек, хвърляхме фойерверки дружно вечерта.

– Кога и по какъв начин за първи път видя своята фикс идея със симетрията?
– Имам леко завладяваща страна. Аз съм прекомерно внимателен към всичко. Очите ми са малко по-широки. Затова преглеждам всичко в елементи. Първоначално не осъзнавах, че е болест, обвързвана със симетрията (манията със симетрията), само че на деветгодишна възраст го научих след горчив опит. Все още продължава, въпреки и да не е в пика си. Например, в случай че тв приемникът пред мен е крив, не устоявам и го оправям. Това е добре за моите сътрудници, когато нещо е подценено, постоянно го поправям. Ако нещо притегли вниманието ми, даже откакто са споделили: „ 1, 2, 3, екшън “ на снимачната площадка, отивам да го оправя и се връщам. Най-лошото е, че брачната половинка ми Йълдъз е по-зле и от мен.

– Имаш ли други мании?
– Не съм захласнат, само че съм добър с числата. От дребен постоянно съм бил добър по математика. Освен това е задоволително просто да набереш телефонния номер един път. Остава в паметта ми. Въпреки това имам проблем с имената. Минава доста време, преди да науча името на някого, само че мога да реша задача по геометрия мислено.

– Винаги ли си бил хубав?
– Може би не съм хубав сега, не знам. За мен всичко, което Творецът основава, е красиво, всеки е хубав. Думата противен я няма в речника ми. Но що се отнася до казуса, когато бях дете, ми се подиграваха…

– Защо?
– Бях 70 кила на 13 година Обиждаха ме, тъй че видях тежестта си и един ден взех решение да отслабна и отслабнах.

– Харесваш ли се?
– Да, нравя се.

– Беше в основната роля в сериала на FOX „ Воин “, който се гледаше с трогване дълго време. След това влезе в облика на Чаатай в „ Опасно прелъщение “. Трудно ли ти беше да преминеш от ролята на боец в ролята на женкаря Чаатай?
– Наистина има голяма разлика сред двата проекта… В първия ми снимачен ден в „ Опасно прелъщение “ безусловно се втренчих за няколко секунди, когато видях обувките на героя си. Преходът от военни ботуши към високи платформи затрудни концентрацията ми първоначално, несъмнено, само че обичам да играя разнообразни герои. Развивам се като артист.

– От една страна, публиката е привикнала да те гледа в сантиментални комедии… Какво е възприятието да играеш Чаатай?
– Всъщност мога да кажа, че нашият бизнес е уникален. Има както комедия, по този начин и драма. И доста интриги, несъмнено. Героите могат да варират в границите на няколко епизода или даже в границите на един и същи епизод. Например има разлики сред Чаатай от предишния сезон и Чаатай от този сезон. Обичам да го играя. Твърде същински е…

– Кои функции смяташ, че изпълняваш по-добре?
– Научавам нови неща от всеки от новите ми герои. Обичам екшъна, само че не обичам интригите…

– Чаатай беше доста известен, когато се причисли към сериала предишния сезон. Сигурни сме, че има позитивни мнения за характера ти. Този сезон Чаатай ни изненада, нещата се объркаха, когато изневери на Йълдъз. Какво би желал да кажеш за тази смяна?
– Както споделих, променихме Чаатай на 180 градуса… И мисля, че тази смяна добави друг темп към сериала. Разбира се, новата версия на Чаатай донесе доста рецензии, само че ние се постарахме за това… Трябваше да надуем този балон колкото е допустимо повече и да вкараме публиката вътре в историята, с цел да може да се спука ефективно… Благодаря на нашите фенове. Те ни демонстрираха, че сме на прав път, като продължиха да ни следят

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР