Красиви петричанки побъркаха туристите в Гърция. Знойните хубавици привлякоха погледите

...
Красиви петричанки побъркаха туристите в Гърция. Знойните хубавици привлякоха погледите
Коментари Харесай

Разголена изява на знойни петричанки в Халкидики раздели Югозапада СНИМКИ

Красиви петричанки побъркаха туристите в Гърция. Знойните хубавици привлякоха погледите на мъжете с изкусителните си тела и приятния летен тен, оповестява struma.com.

Една от тях е топ гримьорката Аделина Теохарова, която е щерка на петрички предприемач, занимаващ се с произвеждане на мебели. Тя е е позната и като някогашната другарка на брата фолк певицата Райна-Огнян, с който имаха сериозна връзка преди години.

Сред дамите бе и бизнесдамата Яница Стоянова, която развива онлайн търговия с облекла. Компанията разпуска от няколко дни на Халкидики в известен комплекс, желан от доста заможни българи.

Групата девойки от Петрич умее да се забавлява и с изключение на да се препичат на плажа, те си направиха и забавна фотосесия с идентични тоалети.

Красавиците несъмнено бяха обект на любопитни погледи и потвърдиха, че в югозапада са едни от най чаровните дами които се радват на доста обожатели, отбелязва в умозаключение struma.com.

Светската информация обаче разпали бързо пристрастеностите в мрежата. Доста консуматори се възмутиха от палавата изява на девойките:

- Тези дами доста ниско са паднали. с това ли, ще впечатляват. проваляне.

- Нищо изключително просто чочарки

- Тия са снимали най-хубавото и умното, което краткотрайно имат - задниците си!

- Отново кефалски осъществявания... Благоевград за вас е отново Париж! Евтини анонимни селянки отишли на супер екзотичния Халкидики, където никой от селото не е бил.

Фенове на девойките и фенове на хубостта обаче отвърнаха рецензиите на пуританите:

- А, вие скъпи коментатори по какъв начин пък преценихте, че “ниско” са паднали? На базата на някаква смешна публикация, за която даже най-вероятно не знаят!

- Вие позор нямате ли, цена дали имали.. девойките бяха на море с половинките си и не се оферират на никой! Който ги познава знае

- Прекрасни девойки! Който ги познава, знае

- Прости и злобни мнения за една фотография...където на никой не му влиза в работата. Гледайте личните си паници, а не чуждите
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР