Красивата Валерия се провалила на изпита в НАТФИЗ. Тя претърпяла

...
Красивата Валерия се провалила на изпита в НАТФИЗ. Тя претърпяла
Коментари Харесай

Валерия се оправда за скандала с Евгени: Той не се сети, затова му наредих да се махне

Красивата Валерия се провалила на изпита в НАТФИЗ. Тя претърпяла цялостен крах на изпита по пеене. В комисията били проф. Пламен Марков и проф. Ивайло Христов. Това показа самата Валерия.

Тя даже ходила две години на сценичен кръжок в родния си Плевен. Днес обаче не съжалява, че не съумяла да стане актриса. Тъжно е, че в Плевен към нея се отнасяли извънредно.
 
                             

Валерия живяла 12 години в Гърция, където родителите ѝ отишли да търсят по-добър живот, писа Hotnews.bg. След прибирането в родината тя не знаела добре български и се чувствала отритната в учебно заведение.

Децата ѝ се подигравали и поради специфичния корсет, който носела, тъй като страдала от сколиоза, описа тя в " Преди обед ".

" В Гърция всички бяха доста деликатни към мен, само че в Плевен благите ми съграждани се отнасяха извънредно ", спомни си брюнетката. Тя опитва да замаже и гафа с рождения си ден, когато изгони Евгени от фотографията с празничната торта.

 
                             

Обясни, че желала да има фотография и сама, която да качи в обществените мрежи.

" Ако бяхме единствено двамата и той не се беше харесал на фотото, нямаше да имам фотография от празника. Той не се сещаше да се дръпне и по тази причина му подредих да се махне ", опитва да замаже конфуза манекенката.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР