Красивата лекарска подари цялостно лечение на проблемна и акнеична кожа

...
Красивата лекарска подари цялостно лечение на проблемна и акнеична кожа
Коментари Харесай

Д- р Полина Паньова сбъдва мечти преди Коледа


Красивата лекарска подари изцяло лекуване на проблематична и акнеична кожа на младо момиче, което страда от тежка степен на акне от 15 годишна. Всички процедури, както и професионални артикули за домашна грижа и лекуването доктор Паньова е предоставила гратис. Междувременно младата докторка връчи към този момент и първите документи след професионално образование на експерти в естетичната сфера. Носителката на влиятелната международна купа „ Мисис Трансконтинентал 2019”, като водещ експерт в Естетичната медицина готви и книга, която ще показа през 2020г. в Маями, Флорида.

Д- р Полина Паньова – лекар по дерматология, ендокринология и експерт по контурна пластика е основният доктор на „ Skin Professional Bulgaria “ за България и Европа.

„ Моята задача като основен доктор е да образовам лекари, козметици и пластични хирурзи да изберат най-хубавото за своите пациенти и по какъв начин да работят с продуктите. Предстоят доста семинари и курсове, на които ще преподавам на тези експерти “, споделя доктор Паньова.

Освен това тя има приемни часове за съвещания или самостоятелно образование.

Желаещите да се запишат могат да го създадат в офисите на Skin Professional в София и Варна и на телефони: +359 2 4444 217 +359/ 88 544 4421 +359 52 788 888. Местата са лимитирани.

Д-р Полина Паньова има впечатляваща професионална биография. Завършила е медицина с орден и цялостно отличие Виницкия народен медицински университет „ Николай Пирогов “ в Украйна. Завършва клинична ординатура, ендокринология и специализира дерматология. Специализирала е пластична хирургия всяко лято, в продължение на пет години, в Никозия Кипър.

Около името на Полина Паньова се заприказва и през лятото на 2019г., когато тя сграбчи купата „ Мисис Трансконтинентал “ в престижия интернационален конкурс, който се организира в Атланта, щата Джорджия.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР