Красивата коса? Дълбоките и изразителни очи? Изящната фигура? Мистериозната ни

...
Красивата коса? Дълбоките и изразителни очи? Изящната фигура? Мистериозната ни
Коментари Харесай

Блондинките са ретро, мъжете вече харесват брюнетки

Красивата коса? Дълбоките и изразителни очи? Изящната фигура? Мистериозната ни усмивка? Това ли харесват мъжете в нас? Днес още веднъж се потопихме в душeвността на противоположния пол и в този момент сме подготвени да ви споделим какво ново открихме и кои фактори вършат една жена съвършена в очите на мъжа. Не отхвърляме, че и няколко господа ни помогнаха.

1.Светлите очи
Това напълно не значи, че в случай че имате лешникови или маслинено черни очи, не попадате в категорията „ идеална “. Просто по-голямата част от мъжете си падат по сините и зелените очи.

2.Нежността
Знаете ли, че даже сексапилът отстъпва пред нея? Според няколко проучвания, в които мъжете трябвало да подредят по значимост трите качества, които желали най-вече дамата до тях да има. Те били: деликатност, разум, възприятие за комизъм.

3.Уханието
Жената наложително би трябвало да носи парфюм, тъй като той е продължението на нейната същина. Важно е ароматът да се смесва добре с нейната лична миризма и да ѝ подхожда – дали ще е по-дързък, по-ефирен, сладостен, тежък... Хубавият парфюм оказва помощ на химията, която притегля мъжа към дамата.

4.Извивките
Много мъже са подготвени даже да простят няколкото непотребни кг, които въздействат отрицателно на самочувствието на дамата, в случай че тя има добре изразени извивки. Те са извънредно възбуждащи за мощния пол. Любопитен факт е, че доста малко мъже са привлечени от прекомерно слабите дами.

5.Французойките
Дали поради езика, поради женствения им жанр или поради провокиращото алено червило, мъжете обожават типичните красиви французойки. Те даже постоянно участват в палавите им мечти.

6.Полите и високите токчета
Особено в случай че полата е къса, можете да разтуптите бързо сърцето на мъжа. Това е най-женствената композиция, която за секунди ще затвърди мястото ви в рубрика „ идеална “.

7.Трапчинка на брадичката
Невероятно, само че факт. Ако имате трапчинка на брадичката, значи сте уязвимост за по-голямата част от мъжете.

8.Пуснатата коса
Господата доста си падат по красивите прически и свободно пуснатите коси. Малък прожент от мъжете избират дамата да прибира гривата си на опашка или на кок.

9.Брюнетките
Няма спор по тематиката, брюнетките са мощ! И русокоските са доста харесвани от мъжете, само че съгласно множеството проучвания, дамите с тъмни коси будят горещи страсти в господата. Малки дамски секрети за пораснали девойки Аз не шетам у дома - наела съм някогашната на мъжа ми Не знаех, че съм грозна, до момента в който не видях моделите на Victoria's Secret

10.Инициативността
Мъжете не харесват плахите и пасивни дами чак толкоз, колкото си мислим. Напротив, инициативността и смелостта могат да ви повдигнат високо в очите на вашия сътрудник. Разбира се, не е добре и да прекалявате с проявата на темперамент и никога не би трябвало да бъдете нахални. Просто отстоявайте позициите си и не се опасявайте да поемате отговорност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР