Красивата и популярна диетоложка на звездите Енджи Касабие отново се

...
Красивата и популярна диетоложка на звездите Енджи Касабие отново се
Коментари Харесай

Енджи Касабие се грижи за хранителния режим на най-скъпоплатената актриса в Индия Алиа Бхат

Красивата и известна диетоложка на звездите Енджи Касабие още веднъж се грижи за хранителния режим на холивудски актьори в НюБояна, осведомят от ПРофайл.
Най- скъпоплатената актриса Алиа Бхат показа в своя инстаграм профил с над 20 милиона почитатели от София,България обща фотография с диетоложката Енджи Касабие. Изключително известната английска актриса и певица показа в обществените мрежи:
“Благодаря ти толкоз доста Eнджие Касабие за, че подсигури здравословните ми, само че супер вкусни хранения, тъкмо по метода, по който ги одобрявам, тук в България... Ти направи живота ми толкоз по-лесен! Аз не съм някой, който обича да хапва на открито постоянно...но твоята храна ме кара да се усещам все едно похапвам у дома”
Алиа Бхат е родена на 15 март 1993 година и интензивно работи в хитови китайски кино продукции. Тя е носителка на няколко оценки, в това число две награди за кино награди, и е една от най-платените актриси в Индия. Започвайки през 2014 година, тя се появява в листата на Celebrity 100 на "Форбс Индия ", основан на нейния приход и известност, а през 2017 година тя е показана от Forbes Asia в листата им под 30 години.
Алиа Бхат е родена в семейство Бхат, дъщерята на режисьора Махеш Бхат и актрисата Сони Раддан. След като дебютира като детска художничка в сериала "Sangharsh " от 1999 година, Bhatt играе първата си водеща роля в студентката на годината (2012) на Karan Johar. Тя се открива в Bollywood като водеща жена в няколко сполучливи кино лентата, в това число романите "2 States " (2014 г.), Humpty Sharma Ki Dulhania (2014 г.) и Badrinath Ki Dulhania (2017); драмата Kapoor & Sons (2016); и кино лентата "Скъпи Зиндаги " (2016 г.). Bhatt получи сериозно самопризнание за пресъздаването на прочувствено интензивни герои в Road Drama Highway (2014), която завоюва премията за филмовата рецензия за най-хубава актриса и незаконната драма Udta Punjab (2016), която й завоюва премията за най-хубава актриса.
В допълнение към присъединяване си във филмите, Bhatt пуска собствен личен фешън етикет за онлайн търговия Jabong.com и е създател на екологичната самодейност CoExist. През 2014 година шест от нейните кино песни са включени в продукцията "Samjhawan Unplugged ", взе участие в театрални представления и концертни турнета.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР