Красивата блондинка Диана Балевска преживя много неприятна ситуация, привична за

...
Красивата блондинка Диана Балевска преживя много неприятна ситуация, привична за
Коментари Харесай

Ослепителната блондинка Диана разкри голяма шашма, разиграла се на бензиностанция в Горна Оряховица

Красивата русокоска Диана Балевска претърпя доста неприятна обстановка, привична за нашите ширини и търговци. Случката се е разиграла в бензиностанция " Еко " в Горна Оряховица. Младата жена съобщи, че ще си търси правата посредством всички вероятни институции и няма да остави нещата по този начин, написа в. " Борба ".

28-годишната дама към този момент е подготвила тъжби до Комисията за отбрана на потребителите, Държавната организация по метрологичен и механически контрол и седалището на компания „ Еко “ в София.

Ето какво споделя тя за случая.

diana

В неделя в 11:00 часа Диана отишла дружно с приятеля си да зареди колата. „ Казах на служителя да изпълни резервоара догоре и ми се стори, че стана доста бързо, само че си помислих, че евентуално има към момента налични литри в автомобила. Приятелят ми отиде да заплати и се върна с касов бон, който ни втрещи “, показа тя.



Оказало се, че колата й – модел „ Фолксваген Поло “ 2011 година, е заредена с 56 литра дизел при потенциал на резервоара 45 литра. За горивото платил 113 лева, а нормално, когато дамата зареждала догоре колата в други бензиностанции, това коствало не повече от 85 лева
Изненадата била и при двамата и още по-сериозна за приятеля й – притежател на автосервиз с много положителни знания по колите, който обяснил, че сходно зареждане не е допустимо, даже в случай че дизелът е налят до капачката. Двойката влезнала при касиерката да попита за недоразумението.

„ Служителката ни сподели да дойдем на идващия ден и да уведомим за казуса шефката. Отидохме в понеделник и шефката изиска записите от камерите. На тях се вижда по какъв начин зареждат колата, по какъв начин моят другар заплаща и всичко останало от описа ни, само че пояснение за това по какъв начин резервоарът е побрал 11 литра повече не получих “, съобщи Диана.

Управителката пък извикала друга жена от компанията, която демонстрирала пред опарената 28-годишна клиентка по какъв начин туба от въпросната колонка събира тъкмо 20 литра. „ В последна сметка даже да е бил разбутан четецът на колонката на бензиностанцията, какво ми подсигурява, че на идващия ден не е оправен? Няма по какъв начин да се потвърди, че са ме измамили. Поисках си двадесетте лв., само че ме отпратиха “, добави Диана.
Управителката на бензиностанцията в Горна Оряховица Маргарита Йорданова бе потърсена за коментар. Тя съобщи, че изрично отхвърля да изясни по какъв начин колата е била заредена с 11 литра повече. „ Нека да заповядат за инспекция на обекта когато и да е на денонощието “, сопнала се шефката и поставила завършек на телефонния диалог.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР