Красива чужденка е омаяла бившия футболист Стойко Сакалиев, който е

...
Красива чужденка е омаяла бившия футболист Стойко Сакалиев, който е
Коментари Харесай

Стойко Сакалиев живее с рускиня! Успяла да кротне бившия футболист и вече не изневерявал

Красива чужденка е омаяла някогашния футболист Стойко Сакалиев, който е един от съквартирантите в „ Биг Брадър: Мост Уонтед ”, разбра HotArena.

От няколко години спортистът живее с рускиня, само че не желае да приказва обществено за връзката си. Признава единствено, че тя е дамата, която съумяла да укроти буйния му манталитет, писа „ Уикенд “.

Преди 5 години, когато взе участие във формата „ ВИП Брадър ”, Саката призна, че даже не помни броя не дамите, с които е бил . В славните му години на футболист фенките му се лепели като мухи на мед и той рядко се задържал единствено с една. Най-често въртял по 4-5 едновременно и никак не страдал от скрупули на съвестта. На някогашната си брачна половинка Жулвена изневерявал неведнъж и точно по тази причина се разделили преди повече от десетилетие.

Бяхме положително семейство, грижехме се за щерка си, само че нали знаете по какъв начин се случва във футбола... Имаш доста пари, доста почитателки и последователно залиташ. Всички те ухажват, всички те карат да се чувстваш важен и мечтан ”, споделя Стойко.

В началото той си намерил другарка отвън фамилното ложе, а след това почнал да изневерява и на брачната половинка, и на любовницата си. Твърди, че по това време възприятията към законната му половинка дефинитивно изстинали и се отдал на куп инцидентни връзки, които приключвали толкоз бързо, колкото и започвали.

Сега, когато гони  40-те и е оставил футболната кариера зад тила си, Стойко най-накрая се е кротнал . Или най-малко по този начин твърди. Той показа със съквартирантите си в Къщата на Големия брат, че има жена до себе си и не би направил нищо, което да я нарани. Приятелката му е рускиня, живеят дружно и даже въртят общ бизнес. „ Продаваме парцели най-вече на нашето Черноморие. Търсят се, купувачи има, удовлетворен съм. Това, което реализирах, ме задоволява ", признава Саката.

С обичаната му постоянно пътуват до Гърция, където Стойко се отдава на новото си въодушевление - колоезденето. Той споделя, че огромната му цел е да обиколи България с велосипеда си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР