Красив, забавен и чаровник - всички тези качества описват добре

...
Красив, забавен и чаровник - всички тези качества описват добре
Коментари Харесай

Крис Хемсуърт застрашен от Алцхаймер

Красив, занимателен и чаровник - всички тези качества разказват добре артиста Крис Хемсуърт, който познаваме от поредицата " Тор " на Вселената на Марвел. Идолът на милиони освен се счита за един от най-добродушните артисти в Холивуд: той е прочут със своята галантност и позитивния си взор на нещата. Ето за какво в този момент е доста мъчно да се повярва, че по волята на ориста светът може да бъде заставен да загуби този гений прекомерно рано. И всичко това, тъй като Хемсуърт неотдавна взе отмора от филмовата си кариера заради нараснал риск от съществено заболяване, заяви " Труд бг ".

Преди няколко месеца артистът взе участие в документалната поредност на National Geographic Limitless. В нея се изследва човешкото тяло и се търси идеалната формула за дългоденствие. Крис е подложен на редица генетични проби. И в случай че, от своя страна, артистът прави всичко, с цел да посрещне старостта в най-хубава форма (просто си спомнете физическата форма на Тор), уви, той не съумява да победи генетиката.

Генетичният разбор съществено изплаши Крис. В един от епизодите той открива, че има предразположеност към Алцхаймер. Оказва се, че Хемсуърт има две копия на гена APOE4 - едно от майка си и едно от татко си. Тази композиция води до допустимо най-голям риск от развиване на заболяването на Алцхаймер.

След като научи за предразположението към ужасната болест, 39-годишният артист реши краткотрайно да спре филмовата си кариера. От компанията предложиха да изрежат сцените в Limitless, които се занимават с заболяването, само че Хемсуърт отхвърли да ги отстрани. Според него тези подиуми, както и поредицата като цяло, ще припомнят на хората какъв брой е значимо да се грижат за себе си и постоянно да ревизират здравето си. Той означи, че на непланираната почивка желае " просто да се успокои " и да прекара време със фамилията си - брачната половинка си Елза Патаки и трите им деца - 9-годишната Индия и 7-годишните близнаци Тристан и Саша.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР