Красимира Цочева от последния сезон на „Фермата“ се върна при

...
Красимира Цочева от последния сезон на „Фермата“ се върна при
Коментари Харесай

Красимира от Фермата се върна при мъжа си

Красимира Цочева от последния сезон на „ Фермата “ се върна при мъжа си с подвита опашка, видя първи Paparak.bg.
Знойната сиромахиня, която се залюби с Димитър Калайджиев от тима на чорбаджиите, заряза бащата на детето си пред цяла България, с цел да търси щастието с разведения предприемач. Макар да бе наясно с чепатия му темперамент, Красимира реши да опита, оправдавайки се, че така и така не е била щастлива с мъжа си.

Уви, връзката им отвън „ Фермата “ устоя не повече от 2 месеца и Димитър стартира да си демонстрира рогата. Според слуховете точно той е поставил завършек на връзките им, оставяйки Краси унищожена. Дълго време домакинята ближела рани, до момента в който преди към месец с мъжа й не решили още веднъж да опитат. В името на детето той й дал прошка и двамата се чувствали по-влюбени отвсякога.

View this post on Instagram
A post shared by Красимира Цочева (@krasimiramc) on Jul 6, 2020 at 7:56am PDT

„ Свободни и мръсни. Детето ми – по-усмихнато от всеки път. Приятели и смях. Сълзи и прошки. Надежда и любов. Споделеност “, написа Краси под фотография с мъжа си и приятелско семейство. „ То се очакваше да се върне при него рано или късно. Риалити любовите в никакъв случай не траят дълго “, разясняват в нета.

фотоси:инстаграм
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР