Красимир Ципов © Анелия Николова Заместник министърът на вътрешните работи

...
Красимир Ципов © Анелия Николова Заместник министърът на вътрешните работи
Коментари Харесай

Зам. министърът на вътрешните работи Красимир Ципов става депутат

Красимир Ципов

© Анелия Николова Заместник министърът на вътрешните работи Красимир Ципов е освободен от досегашния си пост, с цел да заеме мястото си като депутат. Ципов влиза в Народното събрание на мястото на умрялата след дълго боледуване Снежана Дукова от ГЕРБ.

Завършил е Националната гимназия за антични езици и култури " Св. Константин Кирил Философ ", след това и право в Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Работил е в областта на частния бизнес и в изпълнителната власт, преди да бъде определен за депутат.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Ципов беше народен представител още в първия мандат на ГЕРБ в 41-то Народно заседание, а след това и в 42-то Народно събрание. От ноември 2014 година досега е зам. министър на вътрешните работи. Очакванията са, че той ще заеме поста на ръководител на парламентарната правна комисия, която в този момент се оглавява от Анна Александрова. Преди това отпред на правната комисия, която е изключително значима за ръководството, бе Данаил Кирилов, който стана министър на правораздаването.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР