Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, особено Каракачанов, защото той внесе

...
Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, особено Каракачанов, защото той внесе
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Каракачанов и Симеонов се опитаха да извършат бракониерство

Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, изключително Каракачанов, тъй като той внесе това заявление, се пробваха да извършат политическо бракониерство. Те внесоха заявление да присвоят името 'Обединени патриоти ". Освен, че съм изключен от обединението, те се пробваха да присвоят местата от СИК и РИК и да вземат името на обединението, което е доста значима детайлност. Това Върховният административен съд го пресече, тъй като се базира на законността, тъй като всички решения се взимат от трите гласа. Това разяснява водачът на АТАКА Волен Сидеров в ефира на " Балотаж ".

" Тринадесет души от ЦИК гласоподаваха позитивно за това решение преди решението на съда. В момента те не изясняват своето решение, даже не се явиха на второто дело. Представител на ЦИК не отбрани своето решение за какво са дали своят вот по този начин, тъй като може пък да убеди съда. Това значи, че ЦИК е тръгнала да прави политическо решение. Съдът постанови закона ", добави Сидеров.

" Опитът за машинация активизира нашите деятели. Те видяха по какъв начин сътрудници, с които си се събрал, няма по какъв начин авансово да ги знаеш какви са. Има една сентенция: " Дай му на един човек власт, с цел да видиш какво съставлява ". Аз като човешки характери може да съм знаел какво съставляват Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, само че влизайки във властта те към този момент демонстрираха, че в действителност желаят да се занимават с лобистки закони, с преференциални неща, а не толкоз с идея. Когато аз започнах да ги подлагам на критика, те взеха решение, че ги атакувам персонално. Но пък ние въпреки всичко постигнахме триумф и изместихме Движение за права и свободи от трето място по гласоподаватели ", разяснява Волен Сидеров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР