„Красимир Каракачанов е вицепремиер по случайност”, заяви бизнесменът и лидер

...
„Красимир Каракачанов е вицепремиер по случайност”, заяви бизнесменът и лидер
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Каракачанов е вицепремиер по случайност

„ Красимир Каракачанов е вицепремиер по случайност”, съобщи предприемачът и водач на партия „ Воля” Веселин Марешки пред BTV.
„ Представете си този човек да застане до министъра на защитата на Съединени американски щати или на Русия. За какво ще си приказва с тях – за ракия и македонски наденици ли? Нямаме ли почтени генерали, които да поемат армията”, разяснява той.
Каракачанов неведнъж е наричал „ Воля” „ патеричката” на ГЕРБ, тъй като партията на Марешки гласоподава в поддръжка на ръководещите когато Обединените патриоти не го вършат.
„ Ние не сме нито подкрепящи, нито съпротива, тъй като няма по какъв начин в случай че има неприятни решения да ги подкрепяме”, безапелационен е Марешки.
Той разяснява, че прави оценка държанието на Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков, които подадоха оставки поради злополуката край Своге, като морално, само че съобщи, че не приема държанието на Каракачанов, който продължава да не подава оставка.
„ Ахмед Доган стартира да се демонстрира като олигарх”, счита още водачът на „ Воля” във връзка новината, че почетният ръководител на Движение за права и свободи е притежател на Топлоелектрическа централа Варна.
„ Той е предприемач, който е обвързван с политиката”, разяснява Марешки и акцентира, че не е имало публичен търг за ТЕЦ-а.
Относно спецакциите против Ветко Арабаджиев и Миню Стайков, Марешки разяснява, че през годините страната е принуждавала някои предприемачи да работят нелегално. Той даде образец с аптекарския бизнес – „ Държавата приватизира аптеките и задължи притежателите им 10 години да поддържат бизнеса, а с различен закон им забрани да имат аптеки”.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР