Красимир Балъков вчера скандализира феновете на ЦСКА 1948, чиито тим

...
Красимир Балъков вчера скандализира феновете на ЦСКА 1948, чиито тим
Коментари Харесай

Балъков замаза с декларация свои думи, които обидиха феновете на ЦСКА 1948, който води


Красимир Балъков през вчерашния ден скандализира почитателите на ЦСКА 1948, чиито отбор води. Той разкри, че пожелава триумф и желае ЦСКА-София да завоюва Купата на България. Това се одобри на нож от хората в и към ЦСКА 1948. те изтълкуваха изказването на наставника като изменничество. Не закъсняха и остри нападки към Бала в обществените мрежи. Явно това е стреснало Краси, който през днешния ден побърза да обърне плачинката, навлизайки в пояснителен режим.



ЕТО Я И ДНЕШНАТА РЕАКЦИЯ ОТ КРАСИМИР БАЛЪКОВ:

Със идващото изказване желая да се обърна към всички, които разтълкуваха преждевременно думите ми, изречени пред Канал 3 на 30 юни след конференцията на ЦСКА и ден преди финала за Купата на България. Също по този начин желая да поднеса извинението си към всички последователи, в случай че съм бил свестен неправилно.

Темата с двата клуба, носещи името ЦСКА, е деликатна. Всеки „ червен “ почитател, страдал и радвал се с обичания си тим, има право на своя позиция. В моята визия ЦСКА е доста повече от клуб. ЦСКА е на почитателите. И тук не приказвам нито за ЦСКА 1948, нито за ЦСКА – София, а като цяло. ЦСКА е идеология, пристрастеност, любов за доста ентусиасти. Аз съм последният човек, който може и желае да дава оценки, или да убеждава хората в какво да имат вяра и кой от двата клуба да поддържат.

Като експерт, аз почитам всички, които работят в българския футбол. Винаги съм желал да запазя положителния звук и това няма да се промени. Избрах развиването ми да продължи в ЦСКА 1948, тъй като виждам голям капацитет в клуба и тима. Вярвам, че мога да оказа помощ с опита и знанията си, с цел да се изкачим дружно на идващото равнище. Единствената ми упоритост в този момент е да работя тук, да пазя ползите на клуба, да му оказвам помощ да върви напред. Да печелим благосклонности от почитателите не с приказки, а с държанието си на терена и отвън него.

Бих желал да отбележа също по този начин, че аз и клубът не толерираме търсене на сензация на мой тил или на гърба на марката ЦСКА. Интервюто ми включваше и други изказвания и мнения, в това число и съответно по тематиката, поради която бе проведена конференцията. Върху тях обаче не се подчертава.

Вярвам, че името ми и това на ЦСКА заслужават доста повече от просто сензация. Защото постоянно съм се старал да работя със сърце за българския футбол и най-много за българския почитател.

Можете да бъдете сигурни, че в моята работа като старши треньор на тима ще не преставам да влагам сърце и че изрично искам единствено най-хубавото за ЦСКА.

С почитание,

Красимир Балъков 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР