Краси Радков, който смени Димитър Рачков в Маскираният певец, успя

...
Краси Радков, който смени Димитър Рачков в Маскираният певец, успя
Коментари Харесай

Краси Радков с неочаквано признание за Маскираният певец

Краси Радков, който смени Димитър Рачков в " Маскираният артист ", съумя за малко да си завоюва зрителското утвърждение. Актьорът със забележителни комедийни заложби, си пасна добре с Герасим Георгиев-Геро и това излиза наяве на всеки идващ лайф на атрактивния формат по Нова тв.

Самият Радков неотдавна съобщи при гостуването си в " На кафе ", че се усеща повече от благополучен и доста позитивно зареден от реакциите на публиката.

" Зарежда ме, когато публиката реагира и това те помпа и ти дава страст. А и в главата ми има повече от 15-16 облика и не знаеш кой си ", сподели той. А на въпрос: " Обича ли българинът далаверата? ", Радков отвърна, само че не с повече съвестност в думите си, а не с типичното чувство за комизъм по този начин:

" Не е доста хумористично, тъй като какво тъкмо българинът да купува при безценен ток, парно и всичко останало? С какво тъкмо да се запасяват? А и хората в провинцията не живеят толкоз добре, че да съумеят да се презапасят, само че в случай че би трябвало да отговоря с възприятие за комизъм, аз имам едни бурани в мазето от 1980 година и съм се презапасил ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР