Красавици от цял свят пристигат в България за конкурса "Lady

...
Красавици от цял свят пристигат в България за конкурса "Lady
Коментари Харесай

Световни красавици пристигат в България

Красавици от целия свят идват в България за състезанието "Lady Universe 2018 ". Момичета от 18 до 28 години ще донесат екзотиката на страните си от 4 континента в София от 15 до 19 октомври. Представителки на Япония, Корея, Ямайка, Намибия, Русия, Украйна, Съединени американски щати, Европа и Балканите ще се борят за влиятелната корона. Нюйоркският модел, фешън блогър и актриса Мила Бог ще дойде у нас, с цел да се причисли към журито на конкуренцията.
Претендентките за короната на 15 октомври ще отпътуват за една от античните столици на страната ни - Велико Търново, където ще се потопят в историята и културата на страната, обичайна кухня и гостолюбие на българите. През деня хубавиците ще се срещнат с кмета на града - Даниел Панов, а вечерта ще се явят на първия кръг от състезанието "Lady Universe 2018 ", който ще се състои в "Интерхотел Велико Търново ". По време на Вечерта на гениите всяка от претендентките за купата ще може да впечатли гостите и журито със своите качества и способности.
Отпочинали и заредени с сила и страсти, на 17 октомври хубавиците ще бъдат в София, където ще се организира и вторият кръг на състезанието - Вечер на нациите. Участничките ще показват културата на своята страна, облечени в обичайни носии от тяхната татковина. В унисон с тематиката, уредниците са избрали изисканата конюнктура на ресторат "Bulgar " в хотел "Маринела ".
Национални шефове от страните участници в състезанието, лицензиантът на марката "Lady Universe " Цвети Разложка и претендентките за влиятелната международна купа ще се срещнат с родни медии и блогъри на особено проведена среща на 18 октомври.
Бляскавият церемония край ще се състои другия петък от 20 ч. в перлата на нощна София - "Club Megami ". Тур по бански, публични рокли и доста изненади чакат гостите на състезанието.
Като уредник и главен медиен сътрудник Code Fashion TV ще излъчи "Lady Universe 2018 ", както и ще покаже на феновете най-интересното от аления килим, изявленията с претендентките за короната, уредниците и ВИП гостите.

http://ladyuniverse.net/
https://www.facebook.com/ladyuniversecontest/

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР