Красавицата, която в последно време е загърбила светската суета и

...
Красавицата, която в последно време е загърбила светската суета и
Коментари Харесай

Плеймейтката Глория Аенска е царицата на ТикТок у нас

Красавицата, която напоследък е загърбила светската суетност и купони, интензивно се изявява в ТикТок. Тя е насочила вниманието си в предсказания с карти Таро, калкулации на щастливи цифри, правене на хороскопи. Нейните клипове събират стотици почитатели поради атрактивната визия на мацката и метода, по който показва прогнозите си.

Злобари шушукат, че богат любовник на Аенска заплаща, с цел да попма повече лайкове в мрежата, само че към този момент това остава единствено св сферата на градските митове и злословия.

Глория нашумя със скандалните си фотоси, с които залива интернет. Красавицата работи като модел за съществени марки, само че твърди, че няма да се откаже от голотата, тъй като обича тялото си и провокациите.

Преди да замине за Австрия, където живя 6 години и бе омъжена, миската бе посочена за любовница на Димитър Вучев-Демби, чието име се свързва с редица следствия на атентати, покушения, наркотрафик и побои. Според клюките Глория е предходна през леглото и на Антон Милтренов – Клюна. Самата Глория обаче нито е отрекла, нито е удостоверила тези клюки.

В листата й с мъжките завоевания влизат много известни персони, измежду които Валери Божинов и Слави Трифонов. Според клюката Аенска е топлила леглото на шоумена-политик половин година.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg