Красавицата, която тази година завърши средното си образование, е на

...
Красавицата, която тази година завърши средното си образование, е на
Коментари Харесай

Щерката на президента отпразнува завършването си на родното Черноморие - slava.bg

Красавицата, която тази година приключи междинното си обучение, е на отмора с другари на родното Черноморие. Компанията се е отправила към морето в последните дни на юни, с цел да съблюдава традицията да посрещнат изгрева на Джулай морнинг на плажа. Дарина и приятелите й си прекарали незабравимо, а самата тя е запчеатала прекарването в няколко красиви фотоси.

На фона на златистия пясък и безпределно синьо небе Радева театралничи с къса черна рокля с копчета начело, изцяло подобаваща за мотива и мястото. Съвсем повърхностно красивото момиче е хванало в едната си ръка марковите бели маратонки до момента в който с другата леко разрошва къдравите си коси. Кадрите на Дарина са извънредно красиви и могат да впечатлят всеки фотограф. Приятелите й незабавно я заляха с купо похвали и акцентираха, че става за модел.

Дарина задминава по визия и хубост всички професионални инфлуенсърки и псевдоманекенки, които заливат обществените мрежи в последните години. Тя обаче се е насочила към театралната сцена. Заради пандемията тя и съучениците й от столичната 35-а гимназия нямаха бал, по тази причина взеха решение да честват на морето, в сравнение с да обикалят София в най-големите жеги, облечени в тежки рокли и тонове грим в края на юни.

След като се завърне в столицата, президентската дъщеря ще заляга над учебниците, с цел да се готви за кандидат-студенстки изпити. Очаква се тя да е измежду искащите да влязат в НАТФИЗ. Изпитите в театралната академия ще се проведат при започване на септември, тъй че тя ще има задоволително време да репетира за тях.

Щерката на Румен Радев е запалена по актьорското майсторство от години. Още в 9 клас тя става част от франкофонската театрална група "Ле Страпонтен " на учебното заведение си, където впечатлява и с актьорска заложба, и с отличен френски, написа Галерия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР