Кралят на Тайланд Маха Ваджиралонгкорн е наел цял хотел, за

...
Кралят на Тайланд Маха Ваджиралонгкорн е наел цял хотел, за
Коментари Харесай

Кралят на Тайланд се самоизолира с 20 жени в германски хотел

Кралят на Тайланд Маха Ваджиралонгкорн е наел цялостен хотел, с цел да се изолира с харема си от 20 дами и прислужниците си, оповестява honey.nine.com.

67-годишният крал на Тайланд постоянно обитава в Германия, където има имение на стойност 12 милиона $ до езерото Старнберг. Тези дни той е видян да се любува на удобствата на първокласния хотел, карайки колелото си на открито с няколко от дамите в харема си.

Разположен в подножието на Алпите в Германия, Grand Hotel Sonnenbichl е кандидатствал пред управляващите и е получил особено позволение за настаняване на краля и неговата компания. Хотелът разполага с панорамна панорама към заснежената планинска верига, с достъп до ски действия и „ изискани стаи и жилища “.

С разходките край езерата, наличните канута и СПА уреди не наподобява на ограниченията за самоизолация на останалите простосмъртни.

Говорител на регионалната работа на Гармиш-Партенкирхен удостовери, че на Grand Hotel Sonnenbichl е показано изключение, “тъй като гостите са единична, хомогенна група ”.

Съобщава се, че кралят е изпратил 119 прислужници назад в Банкок, тъй като се подозира, че са инфектирани с COVID-19 /tribune.bg

Припомняме, че от 13 март 2020 година на територията на Република България е въведен режим на изключително състояние, целящ ограничението на разпространяването на коронавирусна зараза и болестта, наричано COVID-19. Със заповед на министъра на опазването на здравето са въведени редица ограничаващи ограничения в обществения и икономическия живот. Стриктното съблюдаване на напътствията на специалистите и Националния спешен щаб ще предотврати разрастването на епидемията.
Пазете себе си и се грижете за околните си!

Спазвайте хигиеничните наставления и помнете:
- избягвайте контакт с заболели хора, изключително такива с кашлица;
- избягвайте визити на пазари и места, където има живи или мъртви животни;
- прилагайте общите хигиенични правила във връзка с хигиената на ръцете и хигиената на храната;
- измивайте ръцете си със сапун и вода ИЛИ използвайте антисептичен разтвор на алкохолна основа преди хранене, след потребление на тоалетната и след всеки контакт с животни;
- избягвайте контакт с животни, техните екскременти или изпражнения

Останете си вкъщи!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР