Кралят на нискотарифните авиокомпании Райънеър (Ryanair) сложи край на ерата

...
Кралят на нискотарифните авиокомпании Райънеър (Ryanair) сложи край на ерата
Коментари Харесай

Кралят на нискотарифните авиокомпании сложи край на евтините билети

" Кралят " на нискотарифните самолетни компании " Райънеър " (Ryanair) постави завършек на ерата на билетите от 10 евро - един от най-големите му маркетингови удари. В изявление за радио Би Би Си, представено от френската телeвизия Бе Еф Ем (BFM TV), основният изпълнителен шеф на компанията Майкъл О`Лиъри разгласи, че междинната цена на билетите ще нарасне с 10 евро - от 40 до 50 евро - поради скока на цените на керосина, предава Българска телеграфна агенция.

" Наистина евтините ни промоционални цени - билетите по 1 евро, по 0,99 евро, даже билетите по 9,99 евро - мисля, че няма да ги видите в околните години ", отсече О`Лиъри. Той не се плаши от това решение. Според него хората ще не престават да пътуват постоянно със аероплан, само че ще бъдат доста по-внимателни за цените, тъй че ще избират лоукост самолетни компании вместо обичайните авиопревозвачи.

" Райънеър " се наложи в Европа с помощта на доста нападателния си модел, предлагайки извънредно ниски цени за релативно къси пътувания. След ирландската група се нароиха голям брой други нискотарифни въздушни превозвачи като " ИзиДжет " (EasyJet) и " УизЕър " (Wizz Air).

След пагубната за авиационния бранш пандемия, трафикът се възобнови с още по-голяма мощ, което разреши на " Райънеър " да регистрира облага от 170 милиона евро след налози за първото тримесечие по отношение на чиста загуба от 273 милиона година по-рано.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР