Кралското семейство обича танците, но рядко ги виждаме в тази

...
Кралското семейство обича танците, но рядко ги виждаме в тази
Коментари Харесай

От екзотичните танци на Кейт и Уилям до хорото на Чарлз: незабравимите моменти, когато кралското семейство се отдава на танци

Кралското семейство обича танците, само че рядко ги виждаме в тази светлина, тъй като им се постанова да резервират възпитание по време на публични събития. Източници от кралския двор споделят, че когато празненството е частно и няма папараци, огромна част от членовете му излизат самоуверено на дансинга и танцуват без задръжки.

А когато са на посещаване зад граница, кралските особи постоянно се включват в танците в тяхна чест, проведени от локални поданици.

 кралско семейство Getty

Всъщност танците от дълго време са специфична част от традицията на кралското семейство - кралица Виктория е била известна с любовта си към шотландските танци и даже обособява специфична бална зала в Балморал за своите празненства.

Вижте в галерията някои незабравими моменти, в които кралското семейство се отдава на танци.
Танците на английското кралско семейство 17 фотоси  Танците на английското кралско семейство  Танците на английското кралско семейство  Танците на английското кралско семейство  Танците на английското кралско семейство
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР