Кралският експерт Кейти Никъл разясни някои детайли около цялата драма

...
Кралският експерт Кейти Никъл разясни някои детайли около цялата драма
Коментари Харесай

Драма в Бъкингам: Уилям съкрушен, Кейт си отдъхна! Какво сле...

Кралският специалист Кейти Никъл обясни някои елементи към цялата драма сред принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям и Кейт Мидълтън. Според нея, Уилям постоянно е очаквал Хари да бъде негов асистент и е възнамерявал братята да работят дружно и да се поддържат, написа jenite.bg. И до момента в който Уилям е смутен, че Хари се отдръпна от кралските отговорности и напусна Англия, Кейт е изпитала облекчение, че драмата е изчезнала.

" До ден сегашен Уилям към момента не може да елементарни на брат си ", споделя тя.

Според Кейти, Уилям към момента страда от сериозна липса на доверие, когато става въпрос за брат му. Но е допустимо новият принц на Уелс просто да не схваща метода на Хари към живота под светлините на прожекторите.

" Всъщност, колкото повече виждате по какъв начин Съсекс подхожда към тези неща, толкоз повече ще разберете, че това е по-калифорнийски модел, непосредствен до активизма и звездите, в сравнение с до кралските особи. Въпросът за кралските особи е, че това е единствената институция, която свързва дружно гражданското общество и филантропския свят. Съсексите знаят, че не могат да се съпоставят с тях. Ключовият миг е, че те даже не се пробват. Това, което вършат, е да трансформират своя политико-филантропски свят и това е ужасно ", изяснява Кейти.

Междувременно крал Чарлз към момента е сензитивен към Хари - той е засегнат и отчаян, само че постоянно е казвал, че любовта му към Хари е безусловна. И очевидно няма самообладание да опознае внуците си, тъй че най-малко отбора някаква вяра!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР