Кралската сватба на 2018 година докосва камбаните и на други

...
Кралската сватба на 2018 година докосва камбаните и на други
Коментари Харесай

Лорд Минчев анализира Кралската свтба

Кралската женитба на 2018 година допира камбаните и на други вероятности, които кънтят към този момент над Острова. Наравно с излизането от Европейския съюз Англия би трябвало да покаже на света още веднъж своята самостоятелност, своето имперско великолепие и прави това под лъчите на един съвсем спешен пиар. Това съобщи пред „ Телеграф “ лорд Евгени Минчев – единственият българин, член на частен клуб „ Мосиманс “ в Лондон, който е уредник на кралската женитба на годината.

„ Кралските тържества, най-много сватбите и ражданията, даже погребенията и тежките юбилеи, постоянно са впрегнати в реклама на могъществото на короната, както и за секрети послания от страна на двореца “, сподели той. „ С излизането си от Европейски Съюз, с реализирането на Брекзит Англия ще се трансформира в офшорна зона “, която да владее финансовите потоци, като английските политици и предприемачи постоянно първо са пресметнали своя интерес от това. Една женитба, като се изключи че ще донесе близо милиард на стопанската система, ще придаде пресен воал над злокобната от някои гледни точки обстановка по напускането на Англия на Европейски Съюз “, изясни лордът.

Не е за поверие какво направи Джордж Клуни на кралската женитба! Подхвана Меган и Кейт Мидълтън и... По думите му, добре е Меган Маркъл да изиграе последната си роля на актриса и да следва високо открития протокол, в случай че не желае да се трансформира във „ втората Даяна – в онази неблагодатна част от живота ѝ “. Той прави паралел със сватбата на принц Рение и Грейс Кели: „ Златните кафези са красиви единствено за гледане извън. А да живееш кралския живот, в случай че не произлизаш от него, е Давид и Голиат с кръвта на произхода “. Относно отварянето на двореца към масите, Минчев разяснява:

„ Разкрепостяването е тип инвестиция, тъй като не считам, че нещо други може да води една империя с изключение на финансовия интерес. В днешно време думата „ иго “, въпреки и да звучи политическо нетолерантна. Е към момента вярна с другите нюанси на своето приложение. Великолепието притегля служащи, вложители по този начин, както една мощна лампа – комари и инсекти “.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР