Кралете придобиха правата на 26-годишния Везенков в сделка с Кливланд

...
Кралете придобиха правата на 26-годишния Везенков в сделка с Кливланд
Коментари Харесай

Каква е възможната оферта, която Везенков може да получи от Сакраменто?

" Кралете " получиха правата на 26-годишния Везенков в договорка с Кливланд Кавалиърс през предишния месец и се чака да насочат оферта към него. Българското крило има още две години от сегашния си договор с гръцкия Олимпиакос, само че миналата акция бе най-силната за него, като Везенков попадна в идеалния тим на Евролигата, бе определен за най-прогресиращ състезател и стана първенец на Гърция.

Добрите му изяви не останаха незабелязани оттатък океана и към този момент стана ясно, че в околните дни ще има среща сред управлението на Сакраменто и Везенков в Лас Вегас.

Според журналиста Кийт Смит " кралете " ще могат да предложат последните 1 017 781 $ от необлагаемия мид-левъл ексепшън, който имат, на българина. Очаква се те да му предложат контракт за 2+1 години, като той да пораства прогресивно. Контрактът ще бъде за общо към 4,75 милиона $, като в третата година той да доближи към 2 милиона $. Близо 9,5 милиона от ексепшъна от 10,5 милиона Сакраменто даде на гарда Малик Монк, който през предишния сезон защитаваше цветовете на Лос Анджелис Лейкърс.

През лятото на 2021 година Везенков подписа тригодишен контракт с Олимпиакос на обща стойност 2,7 милиона евро.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР