Крал Чарлз бавно и методично въвежда някои промени в монархията,

...
Крал Чарлз бавно и методично въвежда някои промени в монархията,
Коментари Харесай

Странната промяна, която Чарлз предприема

Крал Чарлз постепенно и методично вкарва някои промени в монархията, както и в метода на живот в огромна част от формалните резиденции на кралското семейство. Една от тях визира и Бъкингамския замък.
 Личният секретар на крал Чарлз, който напуща и този, който остава на служба
С кого се наложи да се сбогува крал Чарлз

След коронацията

По разпореждане на Чарлз температурата, до която се загрява водата в кралския басейн, е била доста понижена. Информацията е споделена от чиновник в двореца пред The Times.

Изданието напомня, че през 2014 година тогавашната херцогиня на Кембридж Кейт Мидълтън е видяна да води едногодишния принц Джордж на уроци по плуване в басейна. Малките деца на принц Уилям и Кейт принцеса Шарлот и принц Луис също са получавали уроци тук.
 Басейнът на Бъкингамския замък - ниската постройка вляво

Басейнът на Бъкингамския замък - ниската постройка вляво

Покойният принц Филип, брачният партньор на Елизабет Втора, също постоянно е употребил басейна. Но оборудването не е непокътнато само за кралското семейство. Всеки член на спортния клуб на личния състав също има право да го употребява. Стига да съблюдава избрани правила.

" Правилото е, че в случай че някой от пресонала на двореца плува, и тогава пристигна член на кралското семейство, първият би трябвало да напусне басейна, в случай че не го поканят да остане. Което става постоянно ", се споделя в книгата Not In Front of the Corgis: Secrets Of Life Behind The Royal Curtains на Брайън Хои.

Очевидно смяната с градусите на температурата на водата в басейна на Бъкингамския замък е част от екологичната политика на крал Чарлз. Както и опит да понижи разноските си на фона на поскъпналия метод на живот във Англия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР