Кръгът в българската Първа лига завършва по възможно най-зрелищния начин

...
Кръгът в българската Първа лига завършва по възможно най-зрелищния начин
Коментари Харесай

НА ЖИВО от Първа лига: Лудогорец - ЦСКА, състави

Кръгът в българската Първа лига приключва по допустимо най-зрелищния метод - с дерби сред водача и хегемон в последните години Лудогорец и тимът, който е най-близо до това да му отнеме короната и да постави завършек на превъзходството - вторият във краткотрайното нареждане ЦСКА.

Двата отбора има защо да се реваншират пред почитателите си, откакто преди дни позволиха следващи провали в европейските клубни шампионати. Към момента " орлите " имат 4 точки преимущество пред " `червените ", които обаче са с мач по-малко.

Сблъсъкът ще се състои в Разград и ще бъде управителен от Георги Кабаков. Лудогорец против ЦСКА ще стартира в 17:15 часа и ще можете да го следите

СЪСТАВИ

Лудогорец: Падт, Сисиньо, Терзиев, Пластун, Пинас, Гонсалвеш, Кафумана Шоу, Янков, Десподов, Ману, Сотириу
Стоичков с мотивиращи думи към ЦСКА преди дербито с Лудогорец
Легендата на българския футбол Христо Стоичков по традиция насочи мотивиращи думи към тима на ЦСКА преди следващия значим мач на отбора....

ЦСКА: Бусато, Турицов, Матей, Лам, Мазику, Жеферсон, Юга, Кери, Йомов, Вилдсхут, Кайседо

Мачът може да бъде доста индикативен за това по какъв начин ще се развие сезонът, защото при триумф, разликата в интерес на " орлите " още веднъж ще стане сериозна рано-рано, което може да им обезпечи и нужното успокоение. Те могат да пернат със 7 точки пред " армейците " още след 16-ия кръг, като прибавяме ангажимента, че ЦСКА е с мач по-малко.

И двата отбора надалеч не се намират в най-хубавата си форма - имат 3 загуби в последните си 5 дуела. И за двата гранда единствено една от тях е в Първа лига (за " алените " - от Локомотив (Пловдив), а за " зелените " - от ЦСКА 1948), като останалите са в европейските клубни шампионати.

След последните им срещи там към този момент е ясно, че никой всред тях няма да продължи с присъединяване си към елиминационните етапи, а по този начин главната им огромна цел ще остане една - Първа лига.

Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР