Крадци на мотопед атакуваха милионер, опитвайки да откраднат скъпия му

...
Крадци на мотопед атакуваха милионер, опитвайки да откраднат скъпия му
Коментари Харесай

15-годишен троши с чук Бугати, опитал да задигне часовник за £110,000 ВИДЕО+СНИМКИ

Крадци на мотопед нападнаха милионер, пробвайки да откраднат скъпия му часовник. Апаш блъскал с чук Бугати, чиято цена е  към £3,000,000, в опит да отнеме часовника на предприемач. Инцидентът станал по улиците на Лондон.

Оказало се, че нарушителят, атакувал Ал Башмейн, е една на 15 години. Той бил дегизиран с униформа на снабдител на крайници, а след опита за кражбата липсващ в трафика, откакто предприемачът съумял да потегли.

Тейнейджърът имал и съизвършител, като и двамата били дегизирани с балаклави, ръкавици и даже скрили номерата на употребяваните мотопеди. Те направили няколко опита за грабежи и един грабеж в следобеда на 21 август.

Тяхна цел били хората, които носели скъпи часовници. Младежите обикаляли напразно, търсейки жертви. Тогава отивали и със мощ опитвали да извършат грабежа.

Момчетата са изправени пред съда за серията от похищения, които направили същия следобяд. Всичко се случило за едвам 45 минути. Това са 20-годишният Рони Рейд и 15-годишният му съизвършител.

Атаката против Ал Башмейн била осъществено измежду бял ден през лятото на 2022 година, а задачата -  часовник Rolex Daytona за £110,000. Кувейтският милионер бил отседнал в хотел Berkeley. В обществените мрежи той постоянно демонстрира своята първокласна сбирка от часовници.



Свидетели описват, че крадците наблюдавали предприемача до улица край “Хайд парк ”. Тогава един от тях се доближил с мотопеда си към колата и нанесъл няколко удара с чук автомобила, пробвайки да стигне до първокласния часовник. Това не било първото закононарушение на мотористите.

Преди това те нападнали двама братя, които се прибирали от пазар, а на ръцете им имало скъпи часовници.  Тийнейджърите пробвали да ги заградят, само че братята съумели да избягат.

След 20 минути бил атакуван Аудаи Токотлу, който бил влачен по земята и удрян с ръце и крайници. Мъжът бил избавен от прекосяването на кола, което му разрешило да избяга.

Последвал и опита за грабеж против кувейтския паралия.

След като обитали да ограбят Ал Башмейн, младежите нападнали и семейство МаК Кейн пред ресторант. След като видял ножа в ръката на един от апашите, мъжът опитал да избята пред булеварда, само че бил блъснат от мотопеда на съучастника му. Грабителите посеглани и на брачната половинка на мъжа, която се пробвала да го отбрани.

 Андрей Каркар бил последната жертва на младежите, сътворили  безпорядък и принуждение в Лондон.





 Те съумели да лишават часовника му, откакто го повалили на земята. 15-годишният Рейд пледира виновност по обвиняванията в рисково шофиране, престъпна демонстрация, нахлуване с оръжие, кражба и още пет опита за обир.

20-годишният му съизвършител отхвърля присъединяване си в престъпните прояви.

Процесът по случая продължава.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР