Козунаци ще бъдат раздадени на социално слаби и възрастни хора

...
Козунаци ще бъдат раздадени на социално слаби и възрастни хора
Коментари Харесай

БСП-Бургас се включи в инициативата "Солидарен Великден"

Козунаци ще бъдат раздадени на обществено слаби и възрастни хора

За поредна година Българска социалистическа партия продължава националната акция " Солидарен Великден ". По традиция в самодейността ще се включат всички структури на партията в страната, както и народните представители на левицата.
„ Отново приканвам към съпричастност в тези светли празници - към безработните, бедните, обществено слабите, младите фамилии и възрастните хора ", разяснява ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. В акцията и през тази година самодейностите ще са с два акцента - да се помогне на български производители, като се купят артикули родно произвеждане и се дарят артикули за празниците на самотни хора, небогати фамилии и домове за възрастни хора.
Преди година, с помощта на „ Солидарен Великден ", хиляди обществено слаби българи имаха своя заслужен празник. Тогава акцията започва за пръв път, а след сполучливото й осъществяване тя става годишна. Стотици бяха социалистите, които по време на Великденските празници подариха хранителни артикули, защитни средства, дезинфектанти и PCR-тестове в цялата страна с благопожелание за здраве и религия.
Този път в Бургас, кварталите и комплексите в града и в близките села, на обществено слаби и възрастни хора ще бъдат раздадени козунаци. Като помощници в благотворителната акция се включиха деятели на Българска социалистическа партия и симпатизанти на партията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР