Козметичният пазар може да е все по-изобилен, но корейската козметика

...
Козметичният пазар може да е все по-изобилен, но корейската козметика
Коментари Харесай

Корейската козметика, култът към перфектната кожа и актуалните тенденции

Козметичният пазар може да е все по-изобилен, само че корейската козметика съумява да завземе все по-голям дял от него. И у нас стават все по-актуални корейски марки, които оферират както грижа за кожата, по този начин и декоративна козметика. А ето и на какво се дължи огромната им популярност.

Корейките са известни по света със своя фетиш към порцелановата кожа. Рядко можем да срещнем дама, която има недостатъци по лицето си и започваме да се чудим дали това не е някаква генетична или расова предразположеност. А и, постоянно казано, малко им завиждаме.

Но истината е, че корейките поставят доста грижи за кожата си, които очевидно дават резултат. В интернет пространството можем да намерим стотици трикове за хубост, които им се приписват, с цел да се одобряват като достоверни и работещи.

А точно поради порцелановата кожа на корейките и тяхната козметика стана супер известна по целия свят. И мнозина, които са я тествали, удостоверяват нейния резултат.

Но тук приказваме освен за резултат, само че и за новаторски артикули. Сред тях са BB кремовете, които към този момент се създават от стотици марки, sheet и bubbly маските за лице, разнообразни натурални води, които се влизат в състава даже на декор дьо тени, както и артикули на водна основа, които са доста по-щадящи към кожата.

Грижа и хубост - това са двата резултата на корейската козметика. Почистване, ексфолиране и хидратация са главните стъпки към съвършена кожа. Ако ги изпълняваме вярно и с точните артикули, по-късно ще се нуждаем от доста по-малко грим, считат корейките.

Естествените съставки в него са положителни както за клиентките, по този начин и за околната среда. А красивото лице се акцентира съвършено с малко искра (от хайлайтър например), написа TNP.

Сред корейските козметични артикули сигурно ще намерим доста, чиито етикети да ни накарат да повдигнем вежди с неразбиране, само че локалните се кълнат в техния резултат. Примери са хайверът от сьомга, конската мехлем, плацентата, магарешкото мляко, виното, карфиолът, женшенът и трюфелите.

Но всеки от тези артикули е намерил своето тъкмо място в състава на маски, кремове и грим, а манията по корейската козметика сигурно ще продължи и през 2019 година Затова, в случай че не сме пробвали до момента, към този момент е извънредно време. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР