Козметичната компания Essence, чийто продукти се продават в много български

...
Козметичната компания Essence, чийто продукти се продават в много български
Коментари Харесай

Важна информация за дамите! Изтеглят от нашия пазар коректор, който съдържа опасни бактерии

Козметичната компания Essence, чийто артикули се продават в доста български дрогерии, изтегля собствен коректор, защото е открито съществуването на бактерия, това оповестиха от самата компания в свое известие. От компанията приканват хората, купили продукта от тази партида, да спрат да го употребяват. Козметичната компания Essence, чийто артикули се продават в доста български дрогерии, изтегля собствен коректор, защото е открито съществуването на бактерия, осведоми bTV.

Дружеството Cosnova GmbH, което дава артикули на марката разгласи, че изтегля коректора CAMOUFLAGE+ MATT на Essence в звук 50 (warm toast), партиди 0DBCB и 0DBCA. Коректорът е един от най-широко употребяваните изключително измежду младежите заради ниската цена и реализиране на мечтан резултат.

" В рамките на нашия надзор на качеството, за жалост открихме, че партидите 0DBCB и 0DBCA на колорит 50 имат микробиологично замърсяване. Открити са водни бактерии и бактерии от околната среда, които при избрани условия могат да причинят заболяване, изключително при имунокомпрометирани лица. Здравето и сигурността на потребителите ни са наш главен приоритет. Поради тази причина взехме решение да изтеглим продукта и общително Ви молим да спрете да употребявате коректора CAMOUFLAGE+ MATT на essence в колорит 50 от засегнатите партиди. Моля, унищожете продукта или го върнете в магазина, откъдето сте го закупили, за възобновяване на сумата. Номерът на партидата можете да откриете на дъното на бутилката; номерът на нюанса е на EAN етикета, както е показано по-долу ", се споделя в известието на самата козметична компания.

Ако имате въпроси, апелирам, свържете се с нас по телефона на нашата гореща линия за клиенти 800 267 66 820 или +49 6196 76156 8080 от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00 часа, или по имейл на [email protected] cosnova GmbH
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР