Който се адаптира по-добре, ще спечели. Това заяви старши треньорът

...
Който се адаптира по-добре, ще спечели. Това заяви старши треньорът
Коментари Харесай

Пенев: Който се адаптира по-добре, ще спечели

Който се приспособява по-добре, ще завоюва. Това съобщи старши треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев преди утрешното Вечно дерби с Левски на Националния стадион,,Васил Левски “ от 13:00 часа. Бившият футболист на,,червените “ показа упованията си за идния значим мач против,,сините “ в неделя.,,Това е един доста специфичен мач, ще се опитаме да го изиграем на оптимално високо равнище, с цел да се поздравим с успеха “, стартира той.

За мен няма любимец в тези срещи – историята демонстрира случаи, в които единият на доктрина е бил любимец, само че след това е губил конфликта, тъй че това не е от голяма важност. Надявам се момчетата да изпълнят тактическите инструкции и покажат групов дух и игра на терена. Утре температурите ще са ниски, теренът няма да е в чудесно положение, само че ние излизаме за победа “, продължи наставникът. Пенев не пропусна да разяснява основния арбитър на дуела, както и евентуалните промени в състава на армейците за конфликта с Левски.

,,Моето непретенциозно мнение е, че този арбитър не е подготвен за дуел от подобен сан. Владимир Вълков не ми е прочут, не съм чувал да съдийства мачове в Европа. Очаквам едно независимо съдийство, каквото повелява на подобен значим и виновен мач. Не мисля, че съм споделил нещо неприятно по адрес на съдиите, само че не желая те да са в центъра на събитията – техните неточности не са проблем за ЦСКА, а са проблем за българския футбол, по тази причина повдигнах тематиката преди няколко дни и ще продължа да не отстъпвам своята позиция по въпроса. Относно състава за на следващия ден, Жеферсон и Лясков няма да са разполагаем, само че Енрике е подготвен за игра – чака ни подготовка, след която ще определим и групата за мача на следващия ден “, приключи Пенев.

ЦСКА-София има три точки задатък пред безконечния си противник Левски във краткотрайното класиране на Първа лига.,,Червените “ изостават на пет точки от водача и настоящ първенец Лудогорец, който гостува на Черно море по-късно денем в търсене на първи триумф от пролетния дял на шампионата, откакто приключи наедно поредно с отборите на Верея и Ботев Пловдив. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР