Който познава Нора Недкова от телевизионния екран, знае, че плеймейтката

...
Който познава Нора Недкова от телевизионния екран, знае, че плеймейтката
Коментари Харесай

Топ изцепките на най-самовлюбената плеймейтка Нора Недкова: "Аз съм българската Дженифър Лопес"

Който познава Нора Недкова от телевизионния екран, знае, че плеймейтката няма цедилка на устата. Каквото си мисли, без значение какъв брой неуместно е то, незабавно го изстрелва без да осъзнава по какъв начин ще звучи за хората към нея. В интернет пространството могат да се открият хиляди видеа от телевизионни излъчвания с нейни изцепки, които и до ден сегашен са настоящи и още по-комични. Самият глас и изказ на плеймейтка могат да накарат всеки човек да се хване за главата и просто да спре всичко.

Виж още: Голяма е тази обич: Джулиана Гани затрупа с дарове Теодор Гецов за рождения му ден

В един от сезоните на риалити предаването Vip Brother във визитката си Нора за следващ път демонстрира какъв брой огромно самочувствие има и по какъв начин съгласно нея тя е една същинска кралица: „ Кръвта ми кипи като на една латиноамериканка, тъй като аз съм гореща, буйна.. просто съм.. REBELT! Направо съм си кралица “.

Виж още: Като две капки вода: Кристиан Кирилов смени прическата, стана двойник на Адриан Зурков

Блондинката нееднократно е споделяла, че се оприличава на международната актриса Дженифър Лопес, което за нас звучи много неуместно, само че тя в действителност има вяра в думите си.

Виж още: Дени от " Един за различен " затапи злобарите: Фитнес инфлуенсърката стана цинична

При присъединяване си в „ Черешката на тортата “ Недкова показа своите кулинарни желания, които не включват храна за простолюдието, каквато съгласно нея са макароните с майонеза: „ Много мисля за дебелото си черво, това е Божи грях, само че въпреки всичко ние сме хора “. Едва ли има фен на предаването, който не помни словесната борба сред нея и Валентин Кулагин. Двамата несъмнено счупиха тъпомера там.

Виж още: Емили Ратайковски удостовери за изневерите на мъжа си: Моделката още е в потрес

Покрай телевизионните изяви дано не забравяме и за купата ѝ „ Мис Плеймейт “: „ Като „ Мис Плеймейт “ бих направила това, за което постоянно съм мечтала – да ми се случи да бъда в центъра на изявата “.

Виж още: Криндж и телеса: ХайсТ Котарачето с дебют в чалгата, мята дупе в скандално видео

В любовен проект като че ли нещата не ѝ се получават доста, доста, само че Норчето добре сортира всичките си мъже, въпреки всичко би трябвало наложително да бъдат предприемачи: „ Най-големият ми боязън е да не остана сама – и не тъй като няма кой да ме вземе, а тъй като няма кой аз да взема “.

Изображение: https://www.instagram.com/nora_nedkova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР